Roselie van Gemert

E-commerce Specialist

Final sale favorites

It’s final sale! Je shopt jouw nieuwe VIA VAI’s nu met nóg hogere korting – tot wel 70%! Maar dat betekent ook: snel beslissen, want voor je het weet is het weg. Wij nemen je mee door onze sale favorieten en laten je het mooiste van de sale zien. But remember: get it before it’s gone!

Bekijk nu

VIA VAI sale zomer sale slippers sandalen espadrilles

Sale just got better: new styles added

Yes, yes, yes! Dit is het moment waarop je gewacht hebt: de VIA VAI sale is uitgebreid met nieuwe modellen! Nieuwsgierig naar wat je kan verwachten? Wij laten je onze favoriete items zien! 

Bekijk nu

VIA VAI festival favorites

Ein-de-lijk, het zonnetje begint door te komen! De temperaturen stijgen, de lucht is blauw; wij zijn klaar voor that summer feeling. De zomerse jurkjes mogen weer uit de kast en YES, we mogen weer naar festivals! But what to wear..? Van western vibes tot boho chique, in deze blog bespreken we alle must-haves voor jouw perfecte festival look.

Bekijk nu

Hot right now: denim trends

We kunnen er niet omheen dit voorjaar: denim is hot and happening! Een mooie jeans is always in style, maar dit jaar wordt de denim trend doorgetrokken tot in de schoenen. Laat je inspireren door de laatste trends en ontdek hoe jij deze trends combineert.

Bekijk nu

Girls with a capital C: VIA VAI's voor iedere vrouw

Girls with a capital C

Beyoncé zong het al: Who run the world? Girls! En Queen B heeft helemaal gelijk, wij power women kunnen de hele wereld aan. Dit hebben we vertaald naar de nieuwe VIA VAI voorjaarscollectie: girls with a capital C. In deze collectie hebben we de veelzijdigheid van de vrouw uitgewerkt: wij vrouwen zijn cool, creative, chiq, classy, confident, casual en zoveel meer! Met de nieuwe VIA VAI collectie ben jij everything you want to be.

Bekijk nu

Shoe love is true love

Single and ready to mingle? De maand februari staat in het teken van de liefde en dus is het tijd om te daten! Het hebben van een date is leuk maar stressvol tegelijk, wat als hij of zij tegenvalt? En het lastigste, wat moet je aan? Met die laatste vraag helpt VIA VAI je door de leukste date outfits op een rijtje te zetten!

Bekijk nu

For every blue monday mood: schoenen in de trendkleur denim blue

For every blue monday mood

Blue Monday, naar verluidt de meest deprimerende dag van het jaar. De feestdagen zijn achter de rug en het weer is grauw: de winter blues hangen in de lucht. Kun jij wel een oppepper gebruiken? Our new blue items will brighten your day! 

Bekijk nu

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator