Leren sneakers

Filteren
Filteren
Categorie
  1. 62
Maat
36
37
38
39
40
41
42
Kleur
  1. 15
  2. 1
  3. 1
  4. 1
Materiaal
  1. 44
Hakhoogte
  1. 21
  2. 41

Producten 33-48 van 62

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Nieuw VIA VAI Danae Colby meerkleurige sneakers dames - Multi
    Danae Colby meerkleurige sneakers
    As low as 199,95
  2. Nieuw VIA VAI Vic Taylor witte sneakers dames - Multi
    Vic Taylor witte sneakers
    As low as 219,95
  3. Nieuw VIA VAI Vic Celia meerkleurige sneakers dames - Multi
    Vic Celia meerkleurige sneakers
    As low as 219,95
  4. Nieuw VIA VAI Vic Naya beige sneakers dames - Multi
    Vic Naya beige sneakers
    As low as 219,95
  5. Nieuw VIA VAI Vic Taylor meerkleurige sneakers dames - Multi
    Vic Taylor meerkleurige sneakers
    As low as 219,95
  6. Nieuw VIA VAI Danae Mya witte sneakers dames - Multi
    Danae Mya witte sneakers
    As low as 199,95
  7. Restocked VIA VAI Posy Flare meerkleurige sneakers dames - Multi
    Posy Flare meerkleurige sneakers
    As low as 199,95
  8. Restocked VIA VAI Liz Dae beige sneakers dames - Multi
    Liz Dae beige sneakers
    As low as 199,95
  9. Restocked VIA VAI Liz Dae zwarte sneakers dames - Multi
    Liz Dae zwarte sneakers
    As low as 199,95
  10. Nieuw VIA VAI Sam Levi witte sneakers dames - Multi
    Sam Levi witte sneakers
    As low as 169,95
  11. VIA VAI Juno Uni witte sneakers dames -
    Juno Uni witte sneakers
    As low as 159,95
  12. VIA VAI Liz Eden witte sneakers dames -
    Liz Eden witte sneakers
    As low as 189,95
  13. VIA VAI Nora Base meerkleurige sneakers dames - Multi
    Nora Base meerkleurige sneakers
    As low as 189,95
  14. VIA VAI Posy Flare meerkleurige sneakers dames - Multi
    Posy Flare meerkleurige sneakers
    As low as 199,95
  15. VIA VAI Liz Dae meerkleurige sneakers dames - Multi
    Liz Dae meerkleurige sneakers
    As low as 199,95
  16. VIA VAI Nora Base meerkleurige sneakers dames - Multi
    Nora Base meerkleurige sneakers
    As low as 189,95

Producten 33-48 van 62

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Leren sneakers

Ben je op zoek naar leren sneakers voor dames? En vind je daarbij comfort, hoogwaardige kwaliteit en een trendy design belangrijk? Zoek dan niet langer verder! VIA VAI sneakers voldoen aan al jouw eisen. Onze exclusieve sneakers voor dames zijn verkrijgbaar in talloze modellen en kleuren. We vertellen je graag meer over VIA VAI sneakers, de verschillende modellen in onze collectie en hoe leren schoenen te onderhouden.

Leren sneakers dames

VIA VAI sneakers zijn gemaakt van speciaal leer. Het luxe, hoogwaardige leer is van Italiaanse afkomst. Italiaans leer is een product van ongeëvenaarde kennis en vakmanschap. Luxueus, kwalitatief en duurzaam zijn de kernwoorden voor dit bijzondere leer. Onze collectie ontdek je voornamelijk suède sneakers en glad leer, maar ook combinaties van leersoorten. Met VIA VAI ben je altijd verzekerd van een exclusieve, luxe kwaliteitssneaker in een trendy jasje!

VIA VAI sneakers

De lederen sneakers van VIA VAI zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige, Italiaanse materialen. Denk aan een stevige leest, een comfortabel voetbed en soepel leer dat zich vormt naar je voet. Daarnaast zijn het sneakers met uitneembare zool. Zo kun je er naar eigen wens een speciale inlegzool of steunzool in plaatsen. In onze collectie ontdek je diverse modellen. We lichten verschillende typen sneakers voor je uit.

Leren dad sneakers

Een groot deel van onze sneakercollectie is geïnspireerd op de dad sneaker trend. Deze trend kenmerkt zich door de robuuste, chunky zool, die meestal wit van kleur is. Ook een combinatie van verschillende materialen, zoals glad leer, suède en technisch nylon, is typerend voor de dad sneaker. Met deze trendy sneakers ga jij zeker niet onopgemerkt over straat!

Platform sneakers leer

De sneakers met plateauzool zijn ook niet meer weg te denken uit de fashionwereld. De zool van deze platform sneakers is 3 tot 5 cm dik. Ideaal voor de kleinere dames die graag wat extra lengte willen en toch graag het comfort behouden. Een platform sneaker vormt de perfecte balans tussen stoer en stijlvol. Deze leren damessneakers mogen simpelweg niet ontbreken in je garderobe!

Hoge en lage sneakers

In onze collectie ontdek je voornamelijk lage sneakers van leer. Deze veelzijdige sneakers draag je het hele jaar door en zijn een match met vele outfits. Ook hoge sneakers hebben opnieuw een intrede gemaakt in schoenenland. Ze zorgen voor een stoere, retro look. Bekijk alle hoge en lage sneakers van VIA VAI direct online!

Zwarte en witte leren sneakers dames

Zwarte leren sneakers en witte leren sneakers voor dames zijn veruit de populairste kleuren. Dat is ook niet zo gek; deze tijdloze, basic kleuren kunnen altijd. In de zomer is een witte leren sneaker de finishing touch onder een zwierig jurkje of stoere denim shorts. Zwarte leren sneakers voor dames zijn wat netter en chiquer. Daardoor draag je ze perfect naar een feestje of op je werk. Zwarte en witte sneakers zijn een must have voor iedere vrouw.

Kies jouw favoriete kleur

Naast zwart en wit, ontdek je ook andere natuurlijke tinten in onze collectie, zoals bruin, beige, grijs, taupe en cognac. Liever een kleurtje, bijvoorbeeld gele, groene of blauwe leren sneakers voor dames? Ook dan is er nog meer dan genoeg keuze! Klik hieronder verder naar jouw gewenste kleur.

Leren schoenen onderhoud

Leer is een natuurproduct. Om het leer mooi en soepel te houden, is het belangrijk om het materiaal regelmatig te onderhouden. Het begint allemaal bij een goede, beschermende spray. Deze schoenen spray zorgt voor een water- en vuilafstotende laag. De kans op vlekken is daardoor al een stuk kleiner. Voor tussentijds onderhoud is het belangrijk om je leren sneakers te behandelen met een schoenencrème. De voedende ingrediënten verhelderen de kleur en maken het leer weer zacht, glad en soepel. Met een complete onderhoudskit haal je alles in huis om je leren sneakers goed te verzorgen.

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator