We maken gebruik van eigen cookies en cookies van derden. Hiermee brengen we het bezoekersgedrag op onze website in kaart en kunnen we u relevante advertenties laten zien. Wanneer u verder navigeert op onze website gaan we er vanuit dat u onze cookies accepteert. Voor meer informatie kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Privacy

WIJ RESEPECTEREN JOUW GEGEVENS

VIA VAI Shoes geeft veel om je privacy. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Tijdens het bestelproces en andere manieren van contact via de site maakt VIA VAI Shoes altijd gebruik van een beveiligde (SSL-)verbinding. Bij het verwerken van je persoonlijke gegevens houden wij ons aan de eisen van de privacywetgeving, dit houdt o.a. in:

  • Dat wij middels deze privacyverklaring duidelijk vermelden voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken;
  • Het verzamelen van gegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • We eerst aan jou toestemming vragen om je persoonsgegevens te verwerken;
  • Er de juiste beveiligingsmaatregelen worden getroffen om je persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen;
  • Je altijd toegang hebt tot je persoonsgegevens in je account. Je kan deze persoonsgegevens ten alle tijden verbeteren, aanvullen, wijzigen, afschermen of verwijderen;

 

WAT GEBEURT ER MET JE GEGEVENS

VIA VAI Shoes is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Graag leggen we je uit welke persoonsgegevens we verzamelen en gebruiken met welk doel.

Bij het plaatsen van een bestelling via onze webshop vragen wij om bepaalde (persoons-)gegevens zodat we je pakketje netjes kunnen bezorgen. Alleen deze (persoons-)gegevens die je zelf hebt ingevuld zullen wij gebruiken en bewaren.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor in deze privacyverklaring genoemde punten:

  • NAW gegevens
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • E-mailadres
  • Betalingsgegevens
  • Geslacht
  • IP-adres

 

ACCOUNT

Voor het plaatsen van een bestelling is het mogelijk om een account aan te maken. Bij het aanmaken van een account vragen wij om een gedeelte van bovenstaande persoonsgegevens om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Je kunt ook een bestelling maken zonder account. Dan vragen wij enkel om je NAW gegevens en e-mailadres om je pakketje op de juiste plaats te krijgen en je hiervan op de hoogte te stellen.

Wij zullen geen gegevens verstrekken aan derden.

 

NIEUWSBRIEF

VIA VAI Shoes stuurt regelmatig nieuwsbrieven met updates over onze collectie! Voor het ontvangen van de nieuwsbrief dien je specifiek aan te geven of je dit wenst. Bij het aanmaken van een account ontvang je niet automatisch onze nieuwsbrief. Ten alle tijden kan je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief door ons een berichtje te sturen.

 

 

SOCIAL MEDIA

Wil je graag nog beter op de hoogte worden gehouden van onze collectie? Dan kan je jezelf aanmelden bij onze Facebook en/ of Instagram pagina. De aanmelding kan je altijd terugdraaien door je hiervoor af te melden via desbetreffende social media pagina.

 

GOOGLE ANALYTICS

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten, tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren.

 

HOTJAR

Op deze website maken we gebruik van Hotjar om de behoeften van onze klanten beter in kaart te brengen en op basis daarvan de website te optimaliseren. Hotjar gebruikt cookies en andere technologieën om data over bezoekersgedrag en hun apparaten (IP-adressen worden geanonimiseerd), schermafmetingen, type apparaten, browserinformatie, geografische locatie en voorkeurstaal te verzamelen. Hotjar slaat deze informatie op in een fictief gebruikersprofiel. Zowel Hotjar als VIA VAI Shoes zal deze informatie nooit gebruiken om individuele gebruikers te identificeren of voor het matchen aan andere data van individuele gebruikers. Voor meer informatie kun je altijd de privacyverklaring van Hotjar raadplegen door te klikken op deze link.

Indien je niet wenst dat er door Hotjar een gebruikersprofiel wordt aangemaakt en er data van uw gebruik op deze en andere websites wordt verzameld kun je je uitschrijven middels deze uitschrijf-link.

 

BEWAREN PERSOONSGEGEVENS

Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk. Persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang het nodig is om je bestellingen af te handelen inclusief het garantietermijn. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal een jaar voor de beschreven doeleinden. Je gegevens worden daarna gewist tenzij de wettelijke voorschriften anders eisen.

 

JE RECHTEN

Je hebt altijd het recht om bij ons een overzicht aan te vragen van je persoonsgegevens. Indien je constateert dat deze gegevens onjuist, incompleet of niet langer relevant zijn, kun je dit altijd aangeven of zelf wijzigen. Natuurlijk helpen wij je graag verder als je vragen of klachten hebt. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via info@viavaishoes.com.

 

AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS

Daarnaast heb je op grond van de privacy wetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

VIA VAI Shoes

Bevrijdingsweg 20

5171 PS Kaatsheuvel

info@viavaishoes.com

0416-282405

 

Versie 1.2.3 28-05-2018