Verzorgingsproducten

Filteren
Filteren
Categorie
 1. 2
 2. 2
 3. 3
Categorie
 1. 5
Maat
1 size
Kleur
 1. 1
 2. 4
Materiaal
 1. 5

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. VIA VAI Spray Carbon Wax dames - Overig
  Spray Carbon Wax
  As low as 19,95
 2. VIA VAI Spray Carbon Pro 300ML dames - Overig
  Spray Carbon Pro 300ML
  As low as 15,95
 3. VIA VAI Suede Borstel dames - Overig
  Suede Borstel
  As low as 6,95
 4. VIA VAI Midsole Cleaner Carbon dames - Overig
  Midsole Cleaner Carbon
  As low as 8,95
 5. VIA VAI Sneaker care dames - Overig
  Sneaker care
  As low as 9,95

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Schoenen onderhouden

Eindelijk, je hebt nieuwe schoenen besteld! Maar hoe moet je ze nu onderhouden? Hoe zorg je ervoor dat ze er als nieuw blijven uitzien? Dat zijn vaak de vragen die naar boven komen wanneer je nieuwe schoenen hebt gekocht. Daarom leggen we graag uit wanneer je welke verzorgingsproducten  moet gebruiken. Om de schoenen zo goed mogelijk te verzorgen hebben we bij VIA VAI de volgende verzorgingsproducten:

Suède schoenen schoonmaken

Bij VIA VAI hebben we veel verschillende schoenen van suède. Om dit luxe en zachte materiaal mooi te houden, hebben we een speciale schoenenspray: de Carbon Pro. Deze spray zorgt voor een onzichtbare laag op je schoenen om ze te beschermen tegen vocht en vuil. Wil je jouw suède schoenen een touch-up geven of lichte vlekjes verwijderen? Gebruik dan de suède borstel om de vezels van het suède op te ruwen.

Vlekken in suède schoenen

Ook kan het wel eens voorkomen dat er een vlek op je schoen terecht is gekomen. Omdat suède een kwetsbaar materiaal is, is het belangrijk dat je de juiste stappen volgt als er een vlek op je schoenen komt. Daarom leggen we graag uit wat je moet doen als er bepaalde vlekken op je suède schoenen terecht zijn gekomen.

Watervlekken in suède schoenen

Zijn er vochtige vlekken op jouw schoenen terechtgekomen door de regen? Geen paniek, zorg ervoor dat je meteen een suède borstel nat maakt en de vlek vochtig maakt met water op kamertemperatuur. Borstel voorzichtig in één richting de vezels omhoog. Zo komt het vuil los en kun je ze daarna laten drogen in een omgeving op kamertemperatuur. Wanneer een vochtige vlek is opgedroogd, spuit je de schoenen weer in met Carbon Pro Spray die voor een beschermend laagje zorgt tegen vocht en vuil.

Vuile vlekken in suède schoenen

Is er geen vochtige vlek te zien? Gebruik dan de suède borstel om het vuil eraf te borstelen. Doe dit voorzichtig en zorg ervoor dat je in de richting van de schoenvezels borstelt. Wanneer er een moddervlek te zien is op je suède schoenen, laat ze dan eerst drogen om erger te voorkomen! Als het droog is borstel je het vuil eraf met je suède borstel.

Glad leer behandelen

Ook schoenen van glad leer moeten goed verzorgd worden. Daarvoor hebben we verzorgingsproducten zoals de Carbon Wax Spray. Deze spray zorgt voor een beschermend laagje tegen vocht en vuil en kan ook gebruikt worden voor matte leersoorten. Ook hebben wij voor jullie een box samengesteld waarmee je glad leer kunt behandelen. Deze kit bevat de Carbon Gold crème van Collonil waarmee je glad leer een milde reiniging geeft. Ook zit de Carbon Pro Spray in deze kit die voor alle materialen is geschikt en je schoenen beschermt tegen vocht en vuil.

Witte schoenen schoonmaken

Witte schoenen, bijna iedereen heeft er wel mee te maken gehad. Herken je dat, dat ze op een gegeven moment zo vies waren en er niet meer als nieuw uitzagen? Dat is verleden tijd! Wij hebben de 3 beste en makkelijkste tips op een rij gezet om jouw witte sneakers schoon te houden.

 1. Gebruik om de paar weken een impregneerspray voor bescherming tegen vocht en vuil.
 2. Stop je witte schoenen in een schoenendoos als je ze uitdoet, zodat ze zo min mogelijk in het zonlicht staan.
 3. Haal je veters er regelmatig uit en was ze goed uit.

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator