STAGE X VIA VAI

Sta jij op het punt op zoek te gaan naar een uitdagende stage in de richting van Marketing, Communicatie of Media? Wil jij jouw stage lopen bij een groeiend internationaal schoenenmerk? Lees dan vooral verder, want ik zal je er alles over vertellen! 

Even voorstellen

Ik ben Janne, 21 jaar oud en loop voor een periode van 20 weken stage bij VIA VAI. Op dit moment zit ik in mijn 15e week van de stage en kan jou alles vertellen over hoe een stage bij VIA VAI eruit ziet. Ik volg de opleiding Communicatie aan Avans Hogeschool in Breda. Zelf woon ik al 3 jaar op kamers in Tilburg met hele lieve vriendinnetjes en heb het hier erg naar mijn zin. Ook werk ik in de avonduren bij een Italiaans restaurant, genaamd Tredici. Een druk leven, waar natuurlijk mooie en comfy schoenen bij horen. Op mijn VIA VAI’s kan ik iedere dag net die stap extra zetten en kom ik waar ik wil zijn.

 

"Tijdens deze stage mag je echt op ontdekkingstocht en ondervinden welke taken jou het beste liggen."

EEN INFORMEEL EN FAMILIAIR BEDRIJF

Dit is ook wat mij zo aansprak aan het merk, de visie. VIA VAI is er voor iedere goalgetter met een eigen stijl. Het gevoel van warmte en gezelligheid kreeg ik meteen toen ik naar binnen liep. De sfeer binnen het bedrijf is erg informeel en familiair. Je kan altijd bij iedereen terecht voor werkgerichte vragen, maar ook voor een leuk praatje. 

Het hoofdkantoor in Waalwijk is spiksplinternieuw. VIA VAI was pas enkele weken verhuisd voordat ik stage kwam lopen. Het is een fijne en inspirerende ruimte. Er is veel licht, wat het werken heel prettig maakt.  

Voor ik hier begon aan mijn stage, had ik nog nooit eerder stage gelopen. Het was dus allemaal erg nieuw voor mij. Ik ben van nature zeer perfectionistisch en wil alles goed doen. Het persoonlijke doel wat ik voor deze stage had gesteld was dan ook dat ik wat relaxter zou worden en niet zo streng voor mezelf zou zijn. Mede door hulp en begeleiding van mijn collega’s, lukt dit boven verwachting goed.

STAGE X VIA VAI

Tijdens deze stage mag je echt op ontdekkingstocht en ondervinden welke taken jou het beste liggen. Je bent bij VIA VAI erg vrij in wat je wil leren en waar je je in wil ontwikkelen. Ook wordt initiatief en input erg gewaardeerd. Van het schrijven van SEO teksten tot het creëren van content voor sociale media, alles komt voorbij in deze stage. Op deze manier kom je er echt achter waar jouw talenten liggen. 

Dus ben jij op zoek zijn naar een uitdagende stage bij een groeiend internationaal schoenenmerk, waar hard werken en gezelligheid samengaan? Dan ben je bij VIA VAI aan het juiste adres. Ontdek de openstaande stagevacatures hier & solliciteer direct! 

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator