We maken gebruik van eigen cookies en cookies van derden. Hiermee brengen we het bezoekersgedrag op onze website in kaart en kunnen we u relevante advertenties laten zien. Wanneer u verder navigeert op onze website gaan we er vanuit dat u onze cookies accepteert. Voor meer informatie kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Privacy

WIJ RESPECTEREN JOUW GEGEVENS

VIA VAI Shoes geeft veel om je privacy. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Tijdens het bestelproces en andere manieren van contact via de site maakt VIA VAI Shoes altijd gebruik van een beveiligde (SSL-)verbinding. Bij het verwerken van je persoonlijke gegevens houden wij ons aan de eisen van de privacywetgeving, dit houdt o.a. in:

  • Dat wij middels deze privacyverklaring duidelijk vermelden voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken;
  • Het verzamelen van gegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • We eerst aan jou toestemming vragen om je persoonsgegevens te verwerken;
  • Er de juiste beveiligingsmaatregelen worden getroffen om je persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen;
  • Je altijd toegang hebt tot je persoonsgegevens in je account. Je kan deze persoonsgegevens ten alle tijden verbeteren, aanvullen, wijzigen, afschermen of verwijderen;

WAT GEBEURT ER MET JE GEGEVENS

VIA VAI Shoes is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Graag leggen we je uit welke persoonsgegevens we verzamelen en gebruiken met welk doel.

BESTELLING

Bij het plaatsen van een bestelling via onze webshop vragen wij om bepaalde (persoons-)gegevens. Deze persoonsgegevens hebben we nodig om je pakketje correct te behandelen en te leveren. Alleen deze (persoons-)gegevens die je zelf hebt ingevuld zullen wij gebruiken en bewaren.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor in deze privacyverklaring genoemde punten:

Bestellen:

  • NAW-gegevens
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • E-mailadres
  • Betalingsgegevens
  • Geslacht
  • IP-adres

ACCOUNT

Voor het plaatsen van een bestelling is het mogelijk om een account aan te maken. Bij het aanmaken van een account vragen wij om persoonsgegevens om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Account:

  • NAW-gegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Geboortedatum

We bewaren informatie over je eerdere bestellingen die je hebt geplaatst, zodat je je producten sneller kan terugvinden en kan bekijken, delen of nabestellen.

NIEUWSBRIEF

VIA VAI Shoes stuurt ongeveer 30 nieuwsbrieven met updates per jaar over onze collectie en ons merk! Voor het ontvangen van de nieuwsbrief dien je specifiek aan te geven of je dit wenst. Bij het aanmaken van een account ontvang je niet automatisch onze nieuwsbrief. Ten alle tijden kan je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief door ons een berichtje te sturen of onderaan de nieuwsbrief te klikken en de stappen te volgen.

Nieuwsbrief:

  • E-mailadres
  • Naam

SOCIAL MEDIA

Wil je graag nog beter op de hoogte worden gehouden van onze collectie? Dan kan je jezelf aanmelden bij onze Facebook en/ of Instagram pagina. De aanmelding kan je altijd terugdraaien door je hiervoor af te melden via desbetreffende social mediapagina.

Daarnaast maken wij gebruik van een Facebook feed. Hiermee kunnen wij je tijdens je bezoek op Facebook relevante advertenties aanbieden. Ook op Instagram proberen we relevante advertenties aan te bieden. Door gebruik te maken van Power Editor, een programma dat eigendom is van Facebook, tonen we op basis van cookies relevante advertenties indien je kortgeleden de website hebt bezocht. Uiteraard kun je je cookies op elk moment wissen door naar je browserinstellingen te gaan.

COOKIES

Op onze website maken wij gebruik van cookies. Cookies zijn kleine informatiebestanden die door jouw browser of applicatie op de harde schijf van jouw apparatuur worden bewaard en die worden uitgelezen door een browser. Wij maken gebruik van cookies om de website te laten functioneren, om de effectiviteit van de website te meten, en voor marketingdoeleinden.

Functionele cookies

Functionele cookies zijn strikt noodzakelijk om de website te kunnen gebruiken. Onze website maakt gebruik van deze functionele cookies om bijvoorbeeld te onthouden of je cookies geaccepteerd hebt en om te voorkomen dat je meerdere malen op dezelfde melding dient te klikken.

Analytische cookies

Er kunnen cookies worden gebruikt om de kwaliteit en effectiviteit van de website te meten, door bijvoorbeeld bij te houden hoeveel unieke bezoekers de website bezoeken, hoe de websitebezoekers op onze website terecht zijn gekomen, welke onderdelen van de website zij bezoeken en wanneer. Ook kan met behulp van deze cookies worden bijgehouden welke versie van de website het meest effectief is.

Trackingcookies

Cookies die worden gebruikt om bepaalde gegevens te verzamelen om je gerichte advertenties te sturen, betreffen trackingcookies. Deze cookies verzamelen gegevens om de websitebezoeker te onderscheiden. Wij zullen jouw toestemming vragen voordat deze cookies worden geplaatst. Een volledig overzicht van alle trackingcookies tref je hier aan. Via Youronlinechoices.com kun je jouw voorkeuren voor interest-based advertising volledig zelf bepalen.

Je kunt via jouw browser-instellingen aangeven dat je automatisch cookies wilt weigeren of wilt verwijderen. In dat geval kunnen niet garanderen dat alle diensten en functionaliteiten van de websites op een juiste manier werken. Hoe je cookies kan beheren, hangt af van welke webbrowser je gebruikt. Meer informatie vind je op Allaboutcookies.org.

GOOGLE ANALYTICS

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Googlediensten, tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren.

GOOGLE ADS

VIA VAI SHOES maakt gebruik van cookies om je middels het programma Google Ads relevante displayadvertenties te tonen wanneer je gebruik maakt van het internet. Uiteraard kun je je cookies op elk moment wissen door naar je browserinstellingen te gaan.

ZOPIM

Om je nog beter van dienst te kunnen zijn maken wij gebruik van een chatfunctie die via Google Tag Manager in de website is geïmplementeerd. Het chatprogramma waar wij gebruik van maken heet ZOPIM. Via ZOPIM bewaren wij je naam en e-mailadres indien je dat via een chatgesprek aan ons achterlaat. Ook bewaren wij het chatgesprek dat we met je gevoerd hebben zodat we eventueel op een later moment voor customer-service doeleinden bij je terug kunnen komen. De bewaartermijn voor deze gesprekken is vastgesteld op twee jaar. Indien je dit wenst kunnen we op ieder moment de chatgeschiedenis wissen. Hiervoor kan contact worden opgenomen met ons via info@viavaishoes.com.

HOTJAR

Op deze website maken we gebruik van Hotjar om de behoeften van onze klanten beter in

kaart te brengen en op basis daarvan de website te optimaliseren. Hotjar gebruikt cookies en andere technologieën om data over bezoekersgedrag en hun apparaten (IP-adressen worden geanonimiseerd), schermafmetingen, type apparaten, browserinformatie, geografische locatie en voorkeurstaal te verzamelen. Hotjar slaat deze informatie op in een fictief gebruikersprofiel. Zowel Hotjar als VIA VAI Shoes zal deze informatie nooit gebruiken om individuele gebruikers te identificeren of voor het matchen aan andere data van individuele gebruikers. Voor meer informatie kun je altijd de privacyverklaring van Hotjar raadplegen door te klikken op deze link.

Indien je niet wenst dat er door Hotjar een gebruikersprofiel wordt aangemaakt en er data van uw gebruik op deze en andere websites wordt verzameld kun je je uitschrijven middels deze uitschrijf-link.

Een overzicht van alle door ons geplaatste cookies tref je onderstaand aan:

Social Media

VIA VAI Shoes maakt gebruik van een Facebook pixel. Hiermee kunnen wij je tijdens je bezoek op Facebook en Instagram relevante advertenties aanbieden.

Google Analytics

VIA VAI Shoes gebruikt Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de webwinkel gebruiken.

Google Ads

VIA VAI Shoes maakt gebruik van cookies om je middel het programma Google Ads relevante displayadvertenties te tonen wanneer je gebruik maakt van het internet.

Zopim

VIA VAI Shoes maakt gebruik van het chatprogramma Zopim om je nog beter van dienst te kunnen zijn.

Hotjar

VIA VAI Shoes gebruikt Hotjar om de behoeften van klanten beter in kaart te brengen en op basis daarvan de website te optimaliseren.

DERDEN

Wij kunnen jouw persoonsgegevens aan derden verstrekken. Denk daarbij aan dienstverleners, bezorgdiensten, of andere bevoegde instanties en partijen die voor ons de marketing verzorgen.

Indien deze derde partijen enkel op onze instructie persoonsgegevens verwerken, sluiten wij met deze verwerkers een verwerkersovereenkomst. Wij maken hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van persoonsgegevens te waarborgen.

Verder zullen wij de door jouw verstrekte gegevens niet aan andere derden verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien je ons hier schriftelijk toestemming voor geeft, dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst of wij hiertoe een gerechtvaardigd belang hebben.

Indien sommige partijen buiten de Europese Unie zijn gevestigd, is de doorgifte van persoonsgegevens gebaseerd op een adequaatheidsbesluit van de Europese Commissie, zijn er passende of geschikte waarborgen getroffen met deze partijen, of voldoet de doorgifte aan een van de voorwaarden zoals genoemd in artikel 49 van de Algemene verordening gegevensbescherming. Je kunt te allen tijde inzage krijgen in deze waarborgen door ons daartoe een e-mail te sturen.

BEWAREN PERSOONSGEGEVENS

Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk. Persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang het nodig is om je bestellingen af te handelen inclusief het garantietermijn. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal een jaar voor de beschreven doeleinden. Je gegevens worden daarna gewist tenzij de wettelijke voorschriften anders eisen.

JE RECHTEN

Je hebt altijd het recht om bij ons inzage te vragen van je persoonsgegevens die door ons worden verwerkt. Indien je constateert dat deze gegevens onjuist, incompleet of niet langer relevant zijn, kun je dit altijd aangeven of zelf wijzigen. Natuurlijk helpen wij je graag verder als je vragen of klachten hebt. Tevens kun je bezwaar maken tegen de verwerking van persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons, of door één van onze verwerkers. Ook heb je het recht om de door jou verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan jezelf of in opdracht direct aan een andere partij. Mogen wij persoonsgegevens verwerken op basis van door jou gegeven toestemming, dan heb je altijd het recht deze toestemming in te trekken. Wij zullen uiterlijk binnen één maand reageren op je verzoek. Afhankelijk van het aantal verzoeken en de complexiteit hiervan kunnen we deze termijn nog eens met twee maanden verlengen, waarover we je ook zullen informeren. Als wij jouw verzoek om welke reden dan ook afwijzen, wijzen wij je op deze redenen. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via info@viavaishoes.com. Wij kunnen je vragen om je te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Daarnaast heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

ONZE CONTACTGEGEVENS

VIA VAI Shoes B.V.

Bevrijdingsweg 20

5171 PS Kaatsheuvel

info@viavaishoes.com

0416-282405

 

Versie 1.2.7 04/12/2019