Moederdag: meet our VIA VAI family

Spread the love. Met Moederdag in het vooruitzicht zetten wij een aantal moeders & dochters in het zonnetje! Get to know our VIA VAI family.

Arrianne & Geraldiene

Mijn naam is Arrianne (22 jaar) en Geraldiene (46 jaar) is mijn moeder. Eén van de mooiste herinneringen samen met mijn moeder is onze stedentrip naar Barcelona, waar we het ongelofelijk leuk hebben gehad. We houden erg van het bezoeken van nieuwe steden en natuurlijk het samen winkelen wat daarbij komt kijken.

Eind juli zal ik verhuizen naar Aruba en mijn moeder heeft het hier erg moeilijk mee. Daarom wil ik haar graag verrassen met nieuwe VIA VAI’s. Wanneer ze dan op bezoek komt, kunnen we samen Aruba verkennen op onze Mondi espadrilles!

VIA VAI favorites

 1. -30% VIA VAI Mondi Luz beige slippers dames - Suede
  As low as 69,95 Regular Price 99,95
  Product bekijken

Emma & Cindy

Ik ben Emma (28 jaar) en dit is mijn moeder Cindy (53 jaar). We wonen beiden in Twente. Toen ik klein was, ging ik altijd al met mama, in de kinderbuggy, mee shoppen. We gingen bijna elke zaterdag wel even de stad in. Vaak in Enschede, maar we gingen ook regelmatig in Amsterdam.

Nu ik ouder ben vraag ik mama nog steeds altijd mee om te winkelen, omdat zij precies weet wat ik leuk vind. En omdat het natuurlijk heel gezellig is! We shoppen graag bij VIA VAI en onze favorieten zijn de stoere Liz Dae sneakers en de chique Cassia Six sandalen.

VIA VAI favorites

 1. -20% VIA VAI Cassia Six roze sandalen dames - Suede
  As low as 111,95 Regular Price 139,95
  Product bekijken
 2. VIA VAI Liz Dae meerkleurige sneakers dames - Multi
  As low as 199,95
  Product bekijken

Jolien & Valerie

Wij zijn Jolien en Valerie, dochter en moeder, én twee handen op één buik. Onze mooiste herinnering? Ik kan er talloze opnoemen, ieder moment is zo dierbaar, zo bijzonder. Van een ontbijtje samen tot verwenmomenten en samen shoppen. Het mooiste moment is toen ik mijn mama na een lange tijd weer gelukkig zag zijn!

Na aantal jaren ziekte en een scheiding nam ze voorgoed afscheid van de donkere periodes in het verleden. Ze leerde een nieuwe man kennen die haar ongelofelijk graag ziet en haar de ruimte geeft om te werken aan haar zelfvertrouwen. We zijn 10 jaar verder en ze is een sterke, zelfzekere vrouw geworden! Onze favoriete VIA VAI Coco Tess sneakers laten ons nog zelfverzekerder voelen.

Renske & Lilian

Mijn naam is Renske en mijn moeder heet Lilian. Een moeder van vier die het na de scheiding mega goed zelf heeft gedaan! Mijn moeder is er altijd voor me en steunt me in alles wat ik doe. Het gevoel dat zij trots op me is, dag in dag uit, is het fijnste gevoel wat ze me geeft. Ook alle leuke weekendjes weg, samen shoppen of een terrasjes pakken, zijn mooie herinneringen samen.

Mijn moeder draagt altijd hakken en daarom is de Cassia Six haar favoriet voor deze zomer. Zelf kan ik geen favoriet kiezen; ik vind alle VIA VAI’s te gek!  

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator