VIA VAI Family: Moederdag

Spread the love. Het is bijna Moederdag en daarom zetten wij een aantal moeders & dochters in het zonnetje! Get to know our VIA VAI family.

Jenneke & Jojanneke

Wij zijn Jenneke en Jojanneke. We wonen een eindje bij elkaar vandaan, waardoor we elkaar niet wekelijks zien. Wel bellen we veel en dan hebben we het echt over van alles. Mijn moeder is niet zomaar een moeder! Ze is een krachtige, vrolijke, spontane vrouw en ze staat altijd voor mij klaar.

We hebben samen zoveel meegemaakt. Mama was er altijd als ik weer wakker werd in het ziekenhuis. Mama was mijn getuige op onze bruiloft. Het is gewoon bijzonder hoe goed ik met mama over alles kan praten. Mama is één van de weinige personen die mij echt kent. In mijn tienerjaren hadden we het zwaar maar nu gaat de zon weer schijnen, en kunnen we genieten van de kleine dingen zoals een glimlach krijgen van mijn dochter, Pleun. Het meest bijzondere vind ik aan onze relatie dat we er echt altijd voor elkaar zijn.

Irene & Leonie

Ik ben Irene Reinders, getrouwd en moeder van twee kinderen, waarvan alleen mijn dochter Leonie nog leeft. Mijn zoon, haar broer, is 7,5 jaar geleden overleden op 25-jarige leeftijd. Samen met mijn dochter heb ik haar en zijn hartslag laten tatoeëren op mijn “borst” / “hart”. Voor altijd bij me!

Een mooi moment wat we later samen hebben meegemaakt is de trouwdag van Leonie in 2018.

“Omdat achter donkere wolken uit, de zon toch naar je kijkt”. Dat je na al die jaren van verdriet toch weer een sprankje hoop ziet.

Esther & Sanne

Wij zijn Esther (moeder) en Sanne (dochter). Esther werkt al 22 jaar in een schoenenwinkel en zo lang verkoopt die schoenenwinkel (Woudstra in Dokkum) ook al VIA VAI. Esther is altijd al fan geweest van VIA VAI. Toen Sanne op de middelbare school zat en haar klasgenootjes allemaal de superstars van Adidas droegen, wist zij zich te onderscheiden door VIA VAI te dragen. Inmiddels werkt Sanne in de weekenden ook bij Woudstra, en weet zij jullie merk nog steeds zeer te waarderen.

We hebben vele bijzondere momenten samen, maar dit is onze favoriet. Toen Sanne klein was, was haar grootste wens een broertje of zusje. Haar wens kwam in vervulling toen ze zeven jaar was en niet meer dacht dat het zou gebeuren. Sanne is nog nooit zo blij geweest, ze stond letterlijk te springen in de kamer!

Anja & Kelly

Ik ben Kelly (28 jaar) en dit is mijn moeder Anja (57 jaar). Wij wonen alle twee in het gezellige Brabant en zoeken elkaar regelmatig op. Onlangs ben ik moeder geworden van mijn prachtige zoon Diem. Om mijn zoon voor te mogen stellen aan mijn moeder, en zijn oma, is het mooiste en waardevolste moment wat we samen hebben meegemaakt. Niet alleen is Anja de liefste en trotste oma van de wereld, de geboorte van Diem heeft ons nog meer naar elkaar toegebracht. We genieten met z’n drieën heerlijk van de momentjes samen, helemaal nu ik nog lekker verlof heb. 

Berdien & Alie

Wij zijn Berdien (34 jaar) en Alie (64 jaar). Mijn moeder Alie is een hardwerkende en ontzettend toegewijde vrouw. Ze is er altijd voor iedereen en cijfert zichzelf vaak weg. Ik, Berdien, ben haar dochter en heb ontzettend veel steun aan mijn moeder. Ze is echt een alleskunner, een powervrouw, een vrouw die ik enorm bewonder! 

Ons meest bijzondere moment, is het moment dat mijn zoon Jorik is geboren en mijn moeder hem voor het eerst in haar armen nam. Ze was zo trots en tranen van blijdschap rolden over haar wangen. Ik kreeg een dikke knuffel, maar zo’n intense knuffel heb ik nog nooit eerder gevoeld. Het was een golf aan emoties, de blijdschap, vol trots en bewondering en tegelijk zoveel liefde voor mij en voor mijn zoon. Ik zal dit ongelooflijk mooie moment nooit vergeten. 

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator