Confident styles

Hello power shoes! We delen schoenen uit de najaarscollectie die je instant confidence geven. Van stoere veterboots tot classy westernlaarzen: dit wil je!

Het najaar is aangebroken en dat betekent dat het tijd is om je garderobe aan te vullen met een paar nieuwe schoenen. Of dat nu boots, laarzen of sneakers zijn; wij vinden het belangrijk dat jij je er zelfverzekerd in voelt. Daarom lichten wij onze confident styles voor je uit.

Military vibes

Stoer, stijlvol en een tikkeltje rebels: ontmoet de Ziva boots! Met deze stoere boots steel jij de show dit najaar. De Ziva boots hebben military invloeden, die je herkent aan het uitgesproken veterwerk en het gebruik van aardse kleuren en materialen. De edgy boots hebben een lichtgewicht platformzool, waardoor ze heerlijk lopen. Combineer de veterboots met cargopants en een gebreide sweater voor de ultieme military look. Hoe je ze ook combineert, met de Ziva boots sta jij stevig in je schoenen. 

+
Ziva Rave
+
Ziva Rave
+
Ziva State

Western favorites

Of je nu gaat voor een klassieke zwarte cowboyboot of een opvallende cowboylaars met metallic details: de western trend mag je niet missen. Dit seizoen zijn de Gioia laarzen onze favoriet. Deze laarsjes hebben een stevige blokhak, wat kenmerkend is voor de western style. De puntige neus geeft je outfit net wat meer pit en zorgt voor een sexy geheel. Need we say more?

+
Gioia Fall
+
Gioia Fade

Heels, heels, heels

We kunnen er niet omheen; een vrouwelijke hak biedt de ultieme confident style. De Fallon enkellaarsjes zijn hier het perfecte voorbeeld van. Deze stijlvolle enkellaarsjes met hak zijn gemakkelijk te combineren en geven je een instant confidence boost. Liever een lager hakje? Dan is Noah Lou jouw perfect match. Deze enkellaarsjes hebben een trendy kitten heel, een lager hakje met pit. We weten het zeker: met deze enkellaarsjes gaat jouw zelfvertrouwen through the roof!

+
Noah Lou
+

Finish the look

Til je look naar een hoger niveau met de accessoires van VIA VAI. Maak je outfit af met een bijpassende tas, stoere sokken of heerlijk warme sjaal. En onthoud: als je het met zelfvertrouwen draagt, staat alles je prachtig!

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator