THE VIA VAI CLUB

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe collecties of wil jij punten sparen voor gratis goodies of korting? Join de VIA VAI Club en ontdek de exclusieve voordelen! En het kost je helemaal niks, YAY!

JOUW MEMBERVOORDELEN

Als VIA VAI member profiteer je van exclusieve voordelen:

  • Sparen voor rewards, zoals gratis goodies en korting
  • Members-only toegang tot de pre-sale
  • Een cadeau op je verjaardag
  • Als eerste op de hoogte van nieuwe collecties
  • Altijd inzicht in je aankopen
  • Een exclusief kijkje in de VIA VAI wereld

PUNTEN SPAREN

Als member van de VIA VAI Club spaar je automatisch bij iedere aankoop punten. Voor iedere uitgegeven euro, ontvang je 1 punt. Maak je een account aan? Surprise! Dan ontvang jij direct je eerste 50 punten cadeau. Binnen no time heb je weer 150 punten verdiend door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Nodig vervolgens je vriendin, je moeder, je buurvrouw… any shoe lover uit. Wanneer zij een aankoop doen, ontvangen jullie beiden 300 punten!

MILESTONES

De punten die je spaart komen terecht in jouw spaarpot. Zo kun je gemakkelijk zien welke milestones je hebt behaald. Naarmate je meer punten spaart, kun je een volgend level bereiken en profiteren van nóg meer voordelen. Go get these milestones!

Spaar nog 300 punten om Bronze member te worden!

Je huidige puntensaldo: 200 punten. Je hebt tot nu toe 0 punten uitgegeven.  

REWARDS VOOR JOU

Yes! Je eerste punten zijn binnen en deze kun je direct inzetten. Al vanaf 75 punten spaar je voor de leukste goodies. Wissel je punten bijvoorbeeld in voor een luxe VIA VAI canvastas; perfect voor on the go. Heb jij jouw perfecte VIA VAI match gevonden in de najaarscollectie? Zet je punten dan in om ze samen met een bijpassend verzorgingsproduct te bestellen óf verzilver je punten voor een kortingscode.

WANT TO JOIN THE VIA VAI CLUB?

Maak gratis een account aan en geniet van alle voordelen als member. Welcome to the VIA VAI Club, shoe lover! Ben je al member? Log hier in en ontdek de VIA VAI Club!

DON’T MISS OUT

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe collecties, exclusieve acties, trends en inspiratie? Door je aan te melden als member zit je op de eerste rij en mis je niets. Geen member worden, maar toch op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de VIA VAI nieuwsbrief!

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator