Blog

VIA VAI lente items. VIA VAI lente schoenen.

Van deze lente items krijg jij een geluksgevoel!

Ein-de-lijk is het zo ver, het is officieel lente. Dat betekent dat we afscheid kunnen nemen van alle dikke truien en de lichtere en luchtigere schoenen kunnen verwelkomen. What a happy moment! We zetten alle lente items waar jij een écht geluksgevoel van krijgt op een rijtje, zodat jij dit voorjaar kan stralen.

Bekijk nu

VIA VAI schoenen met dezelfde zool. Nationale vriendinnendag. Matchende schoenen.

Nationale vriendinnendag: Sole Sisters

YAY! Vandaag is het de derde zaterdag van maart en dus nationale vriendinnen dag! Deze dag is bedacht zodat vriendinnen even stil staan bij de goede band die ze met elkaar hebben, hoe leuk is dat! Om jouw vriendschappen even in het zonnetje te zetten, lichten we in deze blog onze favoriete zolen uit om te matchen met je vriendin. Zo zijn jullie echte sole sisters!

Bekijk nu

Girls with a capital C: VIA VAI's voor iedere vrouw

Girls with a capital C

Beyoncé zong het al: Who run the world? Girls! En Queen B heeft helemaal gelijk, wij power women kunnen de hele wereld aan. Dit hebben we vertaald naar de nieuwe VIA VAI voorjaarscollectie: girls with a capital C. In deze collectie hebben we de veelzijdigheid van de vrouw uitgewerkt: wij vrouwen zijn cool, creative, chiq, classy, confident, casual en zoveel meer! Met de nieuwe VIA VAI collectie ben jij everything you want to be.

Bekijk nu

World Compliment Day kaartjes

Day in the life of an intern at VIA VAI

Come with us to Amsterdam! Om verschillende vrouwen in het zonnetje te zetten zijn we voor World Compliment Day een dag naar de brandstore in Amsterdam gegaan. Hier hebben we meerdere vrouwen op straat verrast met een lief complimentje.

Bekijk nu

VIA VAI Kitten heels

HOW TO STYLE: KITTEN HEELS

Say hi again to the kitten heels! De queenie hakjes zijn stijlvol, ultra-vrouwelijk en helemaal trending dit voorjaar. De lage hak geeft net dat beetje extra lengte en zorgt voor een classy uitstraling. Deze schoen is perfect voor iedere gelegenheid. Benieuwd naar de VIA VAI modellen die aansluiten op deze trend en inspiratie om ze te stylen? Lees gauw verder!

Bekijk nu

Shoe love is true love

Single and ready to mingle? De maand februari staat in het teken van de liefde en dus is het tijd om te daten! Het hebben van een date is leuk maar stressvol tegelijk, wat als hij of zij tegenvalt? En het lastigste, wat moet je aan? Met die laatste vraag helpt VIA VAI je door de leukste date outfits op een rijtje te zetten!

Bekijk nu

For every blue monday mood: schoenen in de trendkleur denim blue

For every blue monday mood

Blue Monday, naar verluidt de meest deprimerende dag van het jaar. De feestdagen zijn achter de rug en het weer is grauw: de winter blues hangen in de lucht. Kun jij wel een oppepper gebruiken? Our new blue items will brighten your day! 

Bekijk nu

De nieuwste VIA VAI sneakers: Liz Dae en Liz Eden

New in: Liz sneakers

Oh la la, there’s a new sneaker in town! We stellen je graag voor aan de nieuwste sneaker-releases: meet Liz Dae & Liz Eden. Of je nu houdt van subtiel of opvallend, sportief of chunky, de Liz sneakers hebben het allemaal. Deze sporty shoes moet je hebben!

Bekijk nu

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator