Blog

VIA VAI party essentials: de mooiste party shoes

VIA VAI party essentials

It’s the most wonderful time of the year! De dagen worden korter, het wordt kouder, maar gelukkig staan ook de feestdagen voor de deur. Een tijd vol gezelligheid en het perfecte moment om uit te pakken met een feestelijke outfit. Wij zetten de mooiste party essentials voor je op een rijtje.

Bekijk nu

VIA VAI essentials: tijdloze musthaves

VIA VAI essentials: tijdloze musthaves

Trends komen en gaan, maar sommige items zijn always in style. Of je nu op zoek bent naar dat perfecte paar sneakers of die mooie boots om jouw capsule wardrobe aan te vullen, VIA VAI helpt je verder.

Bekijk nu

Warme schoenen voor najaar en winter

Koude dagen, warme schoenen

Niemand houdt van koude voeten, zeker niet als het weer koud en guur is. Daarom hebben wij een aantal warme schoenen uit onze nieuwe collectie voor je op een rijtje gezet. Met deze VIA VAI’s kom jij de winter warm door.

Bekijk nu

VIA VAI X PINK RIBBON

Het leven gaat niet altijd zoals je hoopt of verwacht. En juist op die momenten is het belangrijk om dicht bij jezelf én elkaar te blijven. Ieder jaar staat de maand oktober in het teken van borstkanker. Ook dit jaar steunt VIA VAI Pink Ribbon in de strijd tegen borstkanker. In deze blog lees je waarom het belangrijk is om dit goede doel te steunen en hoe VIA VAI hierin support.

Bekijk nu

Wedding season has started & dit zijn onze favorieten!

Het is zomer, de temperaturen stijgen en de zon schijnt. Deze periode van het jaar is voor veel verliefde koppels hèt perfecte moment om elkaar het ja-woord te geven. Wedding season has started!

Bekijk nu

SALE STARTS NOW & dit zijn onze favoriete items

De zomer staat voor de deur en de temperaturen stijgen. Dat kan maar één ding betekenen: het is tijd voor een frisse wind in jouw schoenenkast. In deze blog lichten we een aantal van onze favoriete sale-items uit.

Bekijk nu

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator