Betalen

Welke betaalmethoden zijn er?

U kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden: Bancontact/Mister Cash, Maestro, Mastercard, Visa, PayPal of Klarna.

Kan ik achteraf betalen?

Achteraf betalen is mogelijk met Klarna. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een digitale factuur met betaalinstructies per e-mail. Vervolgens kunt u de betaling binnen 14 dagen voldoen.

Eenvoudig betalen via Mijn Klarna
Via 'Mijn Klarna' heeft u een volledig overzicht van de factuur of de betaling. Download de Klarna-app of log in op klarna.nl met het e-mailadres wat u heeft opgegeven bij uw bestelling. Na het eenmalig invullen van uw gegevens betaalt u de factuur met één druk op de knop. Door uw notificaties aan te zetten, ontvangt u twee dagen voor de uiterste betaaldatum een herinnering. Meer tijd nodig om uw factuur te betalen? Met één klik kunt u de uiterste betaaldatum eenmalig met tien dagen uitstellen.

Retourneren en Klarna
Heeft u met Klarna betaald en stuurt u iets terug? Nadat wij uw retour verwerkt hebben, ontvangt u hierover bericht en gaat Klarna aan de slag om dit te verwerken. Dit kan nog enkele dagen duren.

Vragen?
Klarna voert bij het bestellen een kredietcheck uit en stelt vast of en voor welk bedrag u uw aankoop kunt doen. Lukt het niet om te betalen via Klarna of heeft u andere vragen over de betaling? Neem dan telefonisch contact op met Klarna via 020-8082852 of maak gebruik van de Klarna chat. Klarna is bereikbaar van maandag t/m vrijdag. Meer informatie? Kijk op Klarna.be.

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator