Retourneren

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Bij VIA VAI doen we er alles aan om een glimlach op jouw gezicht te toveren. Heb jij een item gekocht en was dit toch niet de perfecte match? Geen probleem! Je kunt je aankoop gemakkelijk retourneren. Bekijk onderstaand onze retourvoorwaarden:

  • Je kunt je aankoop retourneren binnen 30 dagen na ontvangst.
  • Items dienen zich in ongedragen staat te bevinden, in de originele verpakking en met alle bijbehorende labels en accessoires.
  • Items die gedragen, gebruikt of incompleet zijn, kunnen niet retour geaccepteerd worden.
  • Heb je je aankoop defect of beschadigd ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je zo snel mogelijk met een passende oplossing.

 

Klaar om te retourneren? Ga naar de retourpagina en volg de stappen om je retour aan te melden. Je hebt geen retourformulier nodig. Je kunt het pakketje retourneren via een Bpost servicepunt. Bewaar het verzendbewijs totdat wij aan je hebben bevestigd dat we de retour in goede orde hebben ontvangen.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren van artikelen?

Nee, je mag het retourpakketje gratis naar een UPS Access Point brengen.

Wat is mijn bedenktermijn?

Retourneren kan tot 30 dagen na datum van ontvangst van je bestelling.

Waar moet mijn retourzending aan voldoen?

De item(s) dienen ongedragen en in originele staat te zijn en voorzien van de originele labels en etiketten.

Wanneer krijg ik het geld van mijn retourzending terug?

Nadat de retourzending is goedgekeurd, ontvang je een e-mail waarin bevestigd wordt dat het bedrag binnen enkele dagen op jouw rekening zal worden gestort. Houd er rekening mee dat terugstorten op een bankrekening of creditcard nog enkele dagen extra in beslag kan nemen.

Mag ik een sale artikel retourneren?

Ja, je mag artikelen met korting altijd binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Kan ik mijn bestelling ruilen?

Het is niet mogelijk om je bestelling om te ruilen. Wanneer je een andere maat of ander artikel wilt ontvangen kun je je huidige bestelling gratis retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen. 

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator