Day in the life of an intern at VIA VAI

Come with us to Amsterdam! Om verschillende vrouwen in het zonnetje te zetten zijn we voor World Compliment Day een dag naar de brandstore in Amsterdam gegaan. Hier hebben we meerdere vrouwen op straat verrast met een lief complimentje.

Mocht je je afvragen hoe een dag in het leven eruit ziet als Marketing Stagiaire bij VIA VAI, dan ben je hier nu aan het juiste adres. We nemen je vandaag een dagje mee op pad naar onze brandstore waarbij we iets heel leuks gaan doen! Al een beetje nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

EVENTJES VOORSTELLEN

Wij zijn Faye en Quinta en sinds een aantal weken zijn wij de nieuwe marketing stagiaires bij VIA VAI. Op dit moment zitten we in ons 2e en 3e jaar van onze opleidingen. We hebben het tot nu toe onwijs erg naar ons zin hier en leren iedere dag weer iets nieuws. Vandaag nemen we jou een dagje mee naar onze brandstore in Amsterdam.

WORLD COMPLIMENT DAY

 De dag begon iets wat anders dan normaal. We zijn namelijk samen een dag naar de brandstore in Amsterdam geweest. Hier zijn we aan de slag gegaan met content maken voor de winkel, maar ook voor ons grootste doel van deze dag. In het kader van World Compliment Day wilden we graag vrouwen in het zonnetje zetten door ze op straat te verrassen met een lief complimentje. Want wat is er nou leuker dan spontaan een compliment ontvangen?

LET’S CREATE SOME MAGIC

Bij aankomst in de winkel zijn we heel gezellig ontvangen door de storemanager Mandy. Na een lekkere en vooral warme kop thee zijn we gelijk aan de slag gegaan met content maken voor de winkel. Hierbij hebben we beelden gemaakt van de winkel om zo de mooiste parels te kunnen delen op de VIA VAI social kanalen. 

Toen het eenmaal een beetje storm begon te lopen in de 9 straatjes zijn we de straat op gegaan. Om te beginnen in de Hartenstraat, waar onze prachtige brandstore te vinden is. De eerste leuke en vooral vrolijke reacties zijn hier al gelijk op beeld gezet. Na een aantal rondjes te hebben gelopen en een hoop vrouwen te hebben verrast zijn we over de grachten gaan wandelen, op zoek naar nog meer vrouwen om blij te maken. Hier hebben we bij verschillende fietsen ook complimentenkaartjes achter gelaten. Hoe meer blije vrouwen, des te beter!

 

Al met al was dit een hele geslaagde dag waarbij we veel vrouwen blij hebben kunnen maken met lieve complimentjes. We hebben goed kennis kunnen maken met de brandstore en met Mandy. Dit maakt ons VIA VAI beeld helemaal compleet. Benieuwd naar het geweldige eindresultaat van onze leuke dag in Amsterdam met alle lieve en leuke reacties? Klik dan gauw op onderstaande foto en bekijk de video!

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator