De reis van jouw nieuwe VIA VAI's

YAY! Daar zijn ze dan: jouw nieuwe VIA VAI schoenen. Voordat ze in jouw bezit waren, hebben deze schoenen een hele reis afgelegd. Van inspiratiebron tot schets en uiteindelijk de weg naar een trotse, nieuwe eigenaar. We geven je een kijkje in deze reis én vertellen je er alles over!

Van inspiratie tot schets

Het begint allemaal met een idee, een visie die tot leven wordt gebracht door onze designers en doorvertaald naar het VIA VAI DNA. Wereldwijde fashiontrends en invloeden zijn hierbij een belangrijke inspiratiebron. Ieder item in de collectie wordt nog altijd op ambachtelijke wijze, met de hand, ontworpen aan de tekentafel in Waalwijk.

Hoogwaardige en duurzame materialen

Allesbepalend voor de kwaliteit en levensduur van jouw nieuwe schoenen is het materiaalgebruik. Het door ons gebruikte leer wordt uitsluitend in Europa gelooid, waarvan 95% in Italië. Daarmee doen we onze Italiaanse roots nog altijd eer aan. 

De perfecte pasvorm bepalen

Next step is het bepalen van de technische afmetingen, met een optimale pasvorm als uitgangspunt. Want naast een stijlvolle en trendy schoen, wil je natuurlijk ook dat deze goed en comfortabel zit. Op basis van de technische tekening wordt de schoenenmal ontwikkeld.

Productie: love & care

De volgende halte op de reis brengt ons naar de productie van jouw nieuwe VIA VAI’s. Alle uitgekozen materialen worden samengevoegd tot een uniek eindproduct. Dit gebeurt met liefde en aandacht: zorgvuldig met de hand om de beste afwerking te waarborgen.

De weg naar een nieuwe eigenaar

Na een strenge kwaliteitscontrole worden jouw nieuwe fashion favorites netjes verpakt en klaargemaakt voor de reis van Portugal en Spanje naar Nederland. Bestel je een paar VIA VAI’s in onze webshop? Dan wordt jouw pakketje vervolgens klimaatneutraal verzonden via DHL. Enjoy your new VIA VAI's!

Meer weten over het design- en productieproces en alles in het kader van duurzaamheid? Lees ons verhaal!

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator