EGG-cellent Easter Shoes

Hebt u gisteren genoten van Eerste Paasdag? Wij wel! Vandaag genieten we van een extra vrije dag. Benieuwd naar welke VIA VAI schoenen wij dragen? Lees dan verder!

Wat gaat u vandaag doen op uw vrije dag? Lekker lang uitslapen en heel de dag in uw pyjama vertoeven? Of trekt u er vandaag toch op uit? Wij lichten de beste (en mooiste!) schoenen voor u uit die geschikt zijn voor elke dagbesteding!

 

Thuiswedstrijd spelen

Voor de thuisblijvers onder ons: groot gelijk! Of u uw huis nou een grote schoonmaakbeurt gaat geven, of u verandert uw badkamer in een ware spa; thuis ontspant u altijd het beste. Uw voeten schreeuwen om een heel fijn voetbed en daarop hebben wij het antwoord: de Maddison Dee. Met deze ultiem comfortabele, leren slippers verplaatst u zich met heel veel plezier van uw privé spa naar de voordeur wanneer er eten wordt bezorgd. De Maddison Dee is verkrijgbaar in drie fijne kleuren.

 

Easter Brunch

Gaat u een ware Easter Brunch voorschotelen voor u en uw loved ones? Dan wilt u natuurlijk gezellig voor de dag komen. Draag daarom uw mooiste outfit zodat u op uw paasbest door het huis flaneert. Draag bijvoorbeeld een vrolijke maxi-jurk met daaronder hoge beige chelsea boots, bij ons beter bekend als de Alexis Zarah. Trekt u vandaag liever uw jumpsuit uit de kast en bent u op zoek naar een trendy loafer om daarbij aan te trekken? Wat denkt u van de stoere Avery Cath? Of bent u toch meer een liefhebber van classy loafers zoals de Indiana Leaf? It’s your choice!

 

Nature’s calling!

Geen held in binnen zitten tijdens uw vrije dag? Dat begrijpen wij heel goed. Er is zoveel buiten te beleven! Onze favoriete bezigheid is op dit moment wandelen. Of het nou door de duinen is, door het bos of door onze eigen wijk; wij dragen altijd sneakers. Door de bossen banjeren kan een zichtbaar souvenir achterlaten op uw sneakers, daarom is de Jessy Stripe echt een favoriet die ook nog eens makkelijk schoon te maken is. Gaan we toch door de winkelstraten wandelen om lekker te kunnen window shoppen, dan grijpen we naar de Celina Jess.

 

Buiten daten

Hebt u vandaag een romantische date samen met uw liefde waarvan de invulling nog niet bekend is? Leuk dat jullie elkaar nog steeds blijven verassen, maar wat doet u aan als uw lover zegt dat jullie naar buiten gaan en dat u zich mooi aan moet kleden? Lastig met de temperaturen van vandaag! Draag een meerkleurige maxi-rok met daar boven een mooi, basic t-shirt. Voor de zekerheid kan u onder jouw rok nog een panty dragen en op uw shirt een trui. Zo bent u echt op alles voorbereid. Qua schoenen zouden wij kiezen voor de Shelly Coop cowboy enkellaarsjes. Draagt u toch liever hogere laarzen? Dan adviseren wij om de Eveline Ranch eens te dragen. Deze beige halfhoge laarzen zitten zo fijn dat u nooit meer andere schoenen aan wil doen. U merkt niet eens dat u op een hak loopt!

 

Happy Easter

We hebben allerlei leuke paasactiviteiten besproken, maar we hebben het beste voor het laatst bewaard. Want wat is Pasen zonder paaseieren zoeken? Juist ja, niets! Bent u dit jaar diegene die de eitjes verstopt voor anderen of boft u en mag u op jacht naar de chocolade? Hoe dan ook, wij willen dat u uw werk heel goed kan uitvoeren en daarom hebben we nog een allerlaatste tip: trek uw meest snelle schoenen uit de kast. U moet zo snel mogelijk de eieren kunnen verstoppen (en het liefst zo moeilijk mogelijk, zodat er nog wat voor u overblijft), of zo snel mogelijk uw eieren kunnen verzamelen. Bestel nu uw VIA VAI paasschoenen, zodat u volgend jaar gebakken zit!

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator