Fall ready with Liz Dae sneakers

Oh my Dae’s! Dit voorjaar introduceerden we de Liz Dae sneakers aan jullie en in de nieuwe najaarscollectie zijn ze back! Een échte musthave voor alle sneaker lovers onder ons.

LIZ DAE

Het eerste wat opvalt bij de Liz Dae sneakers is de chunky zool, wat de sneakers een sportieve vibe geeft. Het design kenmerkt zich door catchy details, zoals het unieke veterwerk wat doorloopt op de zijkanten. Hierdoor krijgt Liz Dae een casual touch. De combinatie van kleurtinten en materialen maken de Liz Dae sneakers helemaal af. En ze zijn er in maar liefst vijf verschillende stylen. Kies jouw favoriet!

SHINY TOUCH

Liz Dae is een statement piece door de chunky zool, catchy details en (new trend alert!): de metallic details. De Liz Dae sneakers bestaan uit een mooie combinatie van rijke herfstkleuren zoals cognac, bruin, beige en een shiny touch van metallic in de kleuren goud, groen, brons en zilver.  

HOW TO STYLE

De koude dagen komen er weer aan en we can’t wait for fall! Draag Liz Dae met een los vallende denim en een basic sweater om een casual look te creëren. Of combineer de sneakers met een powersuit, een mooie lange jurk of een stoere cargobroek. En met de nieuwe VIA VAI accessoires ben jij alvast goed voorbereid op de koude dagen. Draag de hoge Lauren Kenna sokken in je Liz Dae sneakers en maak je outfit helemaal compleet met een Zola Mae muts of met een Dee Bryce sjaal. Zo ben jij helemaal fall ready en kun je shinen met jouw favorite new sneakers: de Liz Dae sneakers!

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator