For every blue monday mood

Blue Monday, naar verluidt de meest deprimerende dag van het jaar. De feestdagen zijn achter de rug en het weer is grauw: de winter blues hangen in de lucht. Kun jij wel een oppepper gebruiken? Our new blue items will brighten your day! 

 Shades of blue

+
+

Een all time favorite in een nieuw jasje: dat is Posy Dash! Speciaal voor dit voorjaar is deze bekende VIA VAI sneaker uitgebracht in nieuwe trendkleuren. Daarin mag blauw natuurlijk niet ontbreken. De chunky maar sporty noppenzool geeft Posy Dash net wat extra pit. De combinatie van royal blue met hemelsblauw en beige tinten geven de sneaker een frisse uitstraling. Stoer, sportief én vrouwelijk!

Blue suede shoes

+
+

Elvis zong het al: don’t step on my blue suede shoes! Wij begrijpen hem helemaal, zeker met pareltjes als deze. Noelle Rock heeft het allemaal: vrouwelijk, stoer én sexy! Deze diepblauwe enkellaarsjes helpen jou om de winter blues te verslaan. Eén blik op deze eyecatchers en jij begint te stralen. De spitse neus, het eigenwijze queenie hakje... deze suède enkellaarsjes zijn ware musthaves!

Fresh blue kicks

+
+

Feeling blue? Niet met Sam Harlow! Deze gloednieuwe VIA VAI sneakers met baseball invloeden laten jouw schoenenhartje sneller kloppen. Ook hier is gekozen voor een combinatie van royal blue en hemelsblauw, wat de sneakers een vrouwelijke touch geeft. Door het gebruik van zowel leer als suède hebben de sneakers een speelse uitstraling. De cleane look maakt Sam Harlow een echte allround sneaker.

Beat the blues

Meer inspiratie om de blues te verslaan? Bekijk onze favorieten. Happy shopping!

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator