It's sale o'clock!

It’s sale o’clock! Het lekkere weer is nu eindelijk aanwezig, dus dit is jouw teken om een geweldig paartje te scoren voor de zomer. Benieuwd naar onze sale favorites? Lees snel verder!

METALLIC SNEAKERS

Geef je outfit een trendy touch door deze af te stylen met een metallic sneaker. Metallic is dé trend dit seizoen, dus met metallic sneakers ben je meteen on-trend. VIA VAI's met metallic details mogen dus niet ontbreken in jouw schoenengarderobe. You don't want to miss this!

+

SUNNY SANDALS

Een zomerse outfit is pas echt compleet wanneer er een prachtige sandaal onder wordt gedragen. In de zomersale van VIA VAI vind jij jouw nieuwe favoriete sandalen. Ga voor een espadrille onder een flowy jurk, combineer een chunky sandaal met een stoere jeans of maak jouw summer look compleet met een wikkelsandaal. 

+

Beautiful BOOTS

Enkellaarsjes zijn hot deze zomer! Of je nu kiest voor kleurtje of een tijdloze beige variant, deze zomer kan het allemaal. Sta stevig in je schoenen met een stoere blokhak, of kies voor classy met een kitten heel. The choice is yours.

+
Claire Lott

VIND JOUW SALE FAVORITES

Ben jij benieuwd wat voor geweldige items er nog meer in de sale zitten? Bekijk dan snel naar de gehele VIA VAI sale. It’s now or never! 

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator