Metallic musthaves

Oh la la! Dit najaar shine je in de metallic trend! Van zilver en goud tot groen en blauw. Laat je outfit sprankelen met subtiele metallic details of ga all-out met opvallende metallic schoenen. Benieuwd welke varianten er zijn en hoe je ze het beste kunt stylen? VIA VAI helpt je graag!

WESTERN WAY

Howdy, cowgirl! De VIA VAI cowboylaarzen zijn echte musthaves. De suède cowboyboot met metallic leren details zijn eyecatchers en mogen zeker niet ontbreken in jouw schoenenkast. Er zijn eindeloos veel manieren om deze boot te stylen; ga full western met de hoge cowboy boots Eveline River onder een losvallende jurk. Of kies voor de cowboy enkellaarsjes Eveline Riley gecombineerd met een gerafelde jeans voor een western touch. You’re ready to rock them!

+
+
Eveline Riley

ALWAYS IN STYLE

Zijn cowboylaarzen niet zo jouw ding? No problem, in de VIA VAI collectie zitten vele metallic sneakers waaruit je kunt kiezen. Voor wie wil gaan voor een subtiele touch of metallic zijn de Nora Sooth een perfecte match! De sneakers hebben een unieke combinatie van materialen, kleuren en dynamische belijningen. Draag de sneakers onder een basic outfit zoals een jeans en blouse of match ze met een zwarte leren broek en een basic witte sweater. De metallic details op deze VIA VAI sneakers maken je outfit af!

+

Ready to shine? Dan zijn de Sam Hunter sneakers perfect voor jou. De high top sneaker is gemaakt van luxe leer en suède. Deze sneaker is een échte eyecatcher en valt graag op. Leg de nadruk op je sneakers door de rest van je outfit rustig te houden. Kies bijvoorbeeld voor een jumpsuit in één kleur en maak af met bijpassende metallic accessoires. Met deze opvallende metallic sneakers maak jij een fashion statement!

+
+

EYECATCHERS

Classy, tijdloos en vrouwelijk! De metallic enkellaarsjes zijn onze nieuwe favoriete toevoeging aan de VIA VAI collectie. Get ready to shine met Mara Denver en Gioia Flynn. Deze metallic enkellaarsjes zijn de perfecte basics in je garderobe. De enkellaarsjes zijn voorzien van een stevige, schuin aflopende blokhak voor een speels effect. Combineer ze met een cargo pants of pantalon en maak af met een mooie top. 

+
+

Hi there heel lover! Door de metallic leren enkellaarsjes met hoge hak straal jij klasse en vrouwelijkheid uit. Fallon Rye en Noah Lou zijn echte eyecatchers uit de VIA VAI collectie. Stijl de enkellaarsjes casual met een trendy jumpsuit of ga voor een echte feminine business look met een matching blazer en een pantalon. Ook voor een party look zijn de metallic enkellaarsjes perfect. Combineer de VIA VAI enkellaarsjes met je favoriete jurk en je bent ready to go!

+
Noah Lou
+
Fallon Rye

PERFECT MATCH

Op zoek naar de perfecte tas om te matchen met je VIA VAI schoenen? We’ve got your bag! De metallic crossbodytassen zijn jouw go-to accessoire, waar je ook gaat. Naar de supermarkt, naar je werk, naar een feestje: you name it! Ga jij voor de multifunctionele leren tas; de Bowie Sass of kies je voor de Glen Eve die ruimte heeft voor al jouw daily essentails?

+
Glen Eve
+
Bowie Sass S

Meer VIA VAI metallic musthaves

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator