New in: Liz sneakers

Oh la la, there’s a new sneaker in town! We stellen je graag voor aan de nieuwste sneaker-releases: meet Liz Dae & Liz Eden. Of je nu houdt van subtiel of opvallend, sportief of chunky, de Liz sneakers hebben het allemaal. Deze sporty shoes moet je hebben!

Statement pieces: Liz Dae
+
Liz Dae

Oh my Dae’s! Liz Dae is een eyecatcher waar je niet omheen kunt. De opvallende chunky zool geeft de sneakers een sportieve vibe. Het unieke veterwerk wat doorloopt op de zijkanten zorgt voor een casual touch. De combinatie van kleurtinten en materialen maakt de Liz Dae sneakers helemaal af. Met deze meerkleurige sneakers maak jij een fashion statement!

+
Liz Dae
+
Liz Dae

Pick your favorite

Sneak peek: Liz Eden

Liz Eden is coming soon en jij bent de eerste die het weet! Deze stoere sneaker met chunky zool heeft een minimalistische look. Door het gebruik van verschillende, bijpassende kleurtinten is Liz Eden alles behalve standaard. Het gladde leer geeft deze VIA VAI sneakers een clean look, waar het suède zorgt voor een vrouwelijke twist. De subtiele perforaties op de zijkant maken deze nieuwe sneaker helemaal af.

Clean & minimalistic

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator