New in: VIA VAI accessories

Met trots lanceren we de nieuwe VIA VAI accessoires: mutsen, sjaals en sokken. Trotseer de koude dagen in stijl met Zola, Dee & Lauren. Be the first to discover.

De dagen worden korter en de temperaturen beginnen langzaam weer te dalen. Fall is just around the corner. Het is de tijd van prachtige herfstwandelingen, knusse avonden en cozy fashion. In het najaar kleden we ons stijlvol in laagjes, met veel knitwear en warme, zachte materialen. De échte kou trotseren doe je met een fijne muts en sjaal.

Dee Bryce & Zola Mae

Nét gelanceerd en gloednieuw in de nieuwe VIA VAI collectie: Dee Bryce & Zola Mae. Deze matching muts en sjaal hebben een stijlvol, minimalistisch design en zijn daarmee eindeloos te combineren met jouw najaarsgarderobe. De grof geweven stof is gemaakt van 50% wol en 50% acryl. Deze materialencombinatie maakt de muts en sjaal heerlijk warm, ademend, duurzaam en vormvast. Het opgestikt label met VIA VAI logo geeft de finishing touch. Waar je ook gaat komend najaar, Zola & Dee will keep you warm.

 

+
+
+

Lauren Kenna

Naast sjaals en mutsen, zijn er ook sporty sokken toegevoegd aan de nieuwe VIA VAI collectie. De stylish Lauren Kenna sokken zijn de finishing touch van jouw outfit. De vrolijke gekleurde details geven Lauren Kenna een sportief tintje en zorgen voor een pop of color. Nog leuker: in de gekleurde details is lurex verwerkt, wat zorgt voor een sprankelende afwerking. De sokken zijn gemaakt van een zachte katoenmix bestaande uit 80% katoen, 18% polyamide, 1% lurex en 1% elastaan. Hierdoor zitten de sokken heerlijk én blijven je enkels lekker warm. Of je ze nu combineert met sneakers of stoere boots: met Lauren Kenna maak jij een fashion statement.

+
Lauren Kenna
+
Lauren Kenna

Finish the look

Wist je dat je jouw schoenen perfect kunt matchen met de VIA VAI tassen collectie? Onze tassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals luxe leer en zacht suède. De kleuren uit de schoenencollectie, vind je ook terug in onze tassencollectie. Zo vind jij altijd een perfect match. 

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator