New & wanted: sneaker edit

Everybody loves a good sneaker. Bij VIA VAI zijn we daar geen uitzondering op! Een mooie sneaker is een musthave in je garderobe en is eindeloos te combineren. Read on to get inspired!

New in: de allernieuwste sneakers van VIA VAI

De nieuwe collectie is uitgebreid met verschillende stoere, sportieve en vrouwelijke sneakers. In de collectie zie je veel aardse tinten als beige, grijs, zwart, groen en bruin terug. Inspired by nature, designed for you.

+
+

Liz Ivy

Een urban feel gecombineerd met sportieve belijningen en aardse kleuren: ontmoet Liz Ivy! Deze stoere sneaker is gemaakt van verschillende materialen zoals leer, suède en mesh, wat zorgt voor een speelse touch. Door het aardse kleurenpalet is Liz Ivy gemakkelijk te combineren met iedere outfit. De groene afwerking op de zool maakt de look compleet. Of je stijl nu meer casual of edgy is, Liz Ivy is your new best friend. 

+
+

Posy Flare

Stijlvol, elegant en een tikkeltje sportief. Posy Flare has it all. Deze sneakers met chunky zool zorgen er niet alleen voor dat jij er fabulous uitziet, maar ook nog eens op wolkjes loopt. Het unieke aan deze sneakers? Dat is het gebruik van parachute stof, wat de sneakers een padded look geeft. Posy Flare is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties, van zacht en vrouwelijk beige tot opvallend blauw (één van de trendkleuren dit najaar!). Voor welke kleur ga jij?

+
+

Sam Hunter

Metallic is hot right now! Om deze trend kunnen we niet heen: metallic is overal. Deze opvallende trend is vertaald naar Sam Hunter: een high top sneaker gemaakt van leer en suède. De duidelijke basketbal invloeden en perforaties op de neus geven Sam Hunter een retro-gevoel. Are you ready to shine?

+
Pepper Clay
+
Pepper Clay

Pepper Clay

There is beauty in simplicity en Pepper Clay bewijst dat. Deze stoere sneakers in monochrome look zijn geïnspireerd op outdoor wear en aardse kleuren, wat ze perfect maakt voor het najaar. De dubbele tong en metalen veteroogjes geven Pepper Clay een eigenwijze touch.

Wanted: VIA VAI favorieten in een nieuw jasje

Naast nieuwe modellen, is de collectie ook uitgebreid met fan favorites in nieuwe uitvoeringen. We zien warme, rijke kleuren als bordeauxrood en kobalt blauw gecombineerd met metallic details in goud en brons. Jouw sneakers mogen opvallen dit najaar! 

+
+
Posy Dash

Posy Dash

Chunky en sportief, maar ook vrouwelijk en stijlvol. Dit najaar is Posy Dash uitgebracht in rijke kleur- en materiaalcombinaties. Leer, suède en mesh zorgen voor een speels geheel, afgewerkt met metallic details. And once again: door de unieke noppenzool loop je op wolkjes!

+
Liz Dae

Liz Dae

Dit voorjaar introduceerden we Liz Dae: een stoere sneaker met uniek veterwerk. Dit najaar is Liz Dae uitgebracht in rijke herfstkleuren als cognac, bruin en beige. En je raadt het al: ook de Liz Dae sneakers hebben een shiny touch gekregen dankzij metallic details. Met deze sneakers maak jij een fashion statement!

Meer VIA VAI favorieten met een nieuwe look

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator