Nieuw: VIA VAI Premium schoenverzorging

Attention shoe lovers! Stap in de wereld van mooie en verzorgde schoenen met onze nieuwe verzorgingsproducten. In samenwerking met First Amsterdam® introduceren wij een nieuwe reeks producten om je VIA VAI’s in topconditie te houden. 

The importance of shoe care

Onze schoenen krijgen veel te verduren: van dagelijkse slijtage tot onvoorspelbare weersomstandigheden. Heb jij net een paar nieuwe VIA VAI’s aangeschaft, dan wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk als nieuw houden. Goede schoenverzorging is dan essentieel. Door de juiste verzorging verleng je niet alleen de levensduur van jouw schoenen, maar ze blijven ook een stuk langer mooi. Ook als je schoenen al een tijdje hebt en je wilt ze weer laten shinen, dan ben je op zoek naar de juiste schoenverzorging. Nou, deze producten zijn absolute game changers! 

+
Isa Bo

 

VIA VAI Essential Kit

Say goodbye to dirt and stains! De VIA VAI Essential Kit is ideaal voor het verwijderen van vuil en vlekken en is geschikt voor alle soorten materialen. Of je nu suède, stof of andere kwetsbare materialen gaat behandelen, deze package bevat alle producten die je nodig hebt. De kit bestaat uit de Cleaning Solution, premium schoonmaakborstel en microvezeldoek. De Cleaning Solution is ontworpen met een unieke samenstelling, waardoor het zeer duurzaam en veilig is in gebruik. Deze in combinatie met de borstel zorgt voor een grondige en efficiënte reiniging, zelfs op lastige plekken zoals de gleuven van de schoenzool. Handig! 

Heb je alle schoonmaaktools al in huis? De VIA VAI Cleaning Solution is ook apart verkrijgbaar!

 

+
VIA VAI Essential Kit

 

How to clean

  1. Vul een bakje met lauw water. Deze gebruiken we om de borstel erin te dippen en nat te maken.
  2. Voeg een aantal druppels van de VIA VAI Cleaning Solution toe.
  3. Dip de borstel opnieuw in het water om de formule te activeren, dit doen we zodat het product goed gaat schuimen.
  4. Schud het overtollige water eraf en borstel de schoen tot het middel goed begint te schuimen.
  5. Probeer in een ronde beweging te schrobben, hierdoor krijg je veel schuim wat ervoor zorgt dat je het ultieme resultaat krijgt. Zodra je klaar bent kun je de schoen vervolgens droog maken met een microvezeldoek en je schoenen zijn weer als nieuw!

VIA VAI Premium Repellent Spray

Met de premium schoenenspray bescherm je jouw nieuwe VIA VAI’s optimaal tegen vocht en vuil. Zeg vaarwel tegen die vervelende vlekken die je favoriete paar hakken of sneakers verpesten! Waterdruppels glijden als parels van het materiaal af. Hiermee is de eerste stap gezet naar een goede schoenverzorging. 

Ook deze spray is geschikt voor alle materialen. Je VIA VAI’s blijven in perfecte staat met de Premium Repellent Spray.

 

+
VIA VAI Premium Repellent Spray

 

Enjoy your new shoes

Na een goede onderhoudsbeurt ben jij helemaal good to go. Tijd om te shinen met jouw nieuwe VIA VAI sneakers, laarsjes, loafers of sandalen. Vergeet niet om ze tussentijds schoon te maken en opnieuw in te sprayen. Zo blijven ze er als nieuw uitzien én optimaliseer je de levensduur van jouw VIA VAI’s.

+
Suzy Gianna

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator