VIA VAI party essentials

It’s the most wonderful time of the year! De dagen worden korter, het wordt kouder, maar gelukkig staan ook de feestdagen voor de deur. Een tijd vol gezelligheid en het perfecte moment om uit te pakken met een feestelijke outfit. Wij zetten de mooiste party essentials voor je op een rijtje.

Dare to stand out

Laat je schoenen stralen en kies voor een opvallende kleur deze feestdagen. Houd je outfit neutraal voor een contrasterend effect, waardoor je schoenen nog meer knallen. Kies voor een zwarte jumpsuit en combineer deze met de paarse Noelle Rox enkellaarsjes voor some extra spice. Of ga voor een little black dress en de groene Lilla Seven laarsjes voor een stylish geheel.

+
+

Liever geen hakje? No problem! Indiana Leaf is jouw best friend. Deze loafers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vallen op door de goudkleurige ketting op de wreef. Met deze loafers aan je voeten party jij door tot in de vroege uurtjes.

+
+

Shine on

Denk je aan party essentials, dan denk je aan glitter, glamour en metallic. Maak kennis met Eveline Clark! Deze korte cowboylaarsjes zijn uitgevoerd in metallic brons en geven je outfit meteen een feestelijke vibe. Maak je look af met shiny accessoires, zoals een opvallende tas. Glen Eve is een opvallende schoudertas met ruimte voor al jouw essentials. De brede schouderband van Glen Eve is gemakkelijk te verstellen, waardoor je de tas draagt zoals jij wil: crossbody of casual over één schouder. Of kies voor Bowie Sass, een ware alleskunner. Deze compacte tas kan je over de schouder dragen, maar je kan de band ook losmaken. Hierdoor draag je de tas chique als een clutch. Helemaal party proof!

+
+
Glen Eve
+
Bowie Sass S

Head over heels

Een mooie hak kan natuurlijk niet ontbreken in dit feestelijke lijstje. Avery Cath geeft de klassieke loafer net wat extra pit door de hoogte op te zoeken. Deze suède loafers met hak hebben daarnaast een opvallende ketting op de wreef voor een vrouwelijk en stoer geheel. Liever een enkellaarsje? Maddy Josh tovert iedere outfit om in een feestelijk geheel. Deze suède enkellaarsjes hebben een subtiele blokhak waar je gemakkelijk de hele avond op staat (of danst natuurlijk!). Ook aan de liefhebbers van een lager hakje hebben we gedacht: meet Noelle Rae! Het flirty kitten hakje is wat lager en toch opvallend. Deze enkelaarsjes staan prachtig onder een opvallende mini-jurk of combineer je wat meer dressy met een blazer. 

+
+
+

VIA VAI party essentials

Nieuwsgierig naar meer? Ontdek alle VIA VAI party essentials hier. Happy shopping!

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator