Shoe love is true love

Single and ready to mingle? De maand februari staat in het teken van de liefde en dus is het tijd om te daten! Het hebben van een date is leuk maar stressvol tegelijk, wat als hij of zij tegenvalt? En het lastigste, wat moet je aan? Met die laatste vraag helpt VIA VAI je door de leukste date outfits op een rijtje te zetten!

Subtle glamour

Kies je voor een basic outfit met een jeans? Voeg dan een touch of glamour toe door een schoen met hak te kiezen. Mannen én vrouwen houden van een vrouw die haar best doet en een beetje glamour is dus precies waar ze voor vallen. Kies bijvoorbeeld voor een enkellaarsje, zoals Noelle Rox. Deze laarsjes maken je outfit nog stoerder, vrouwelijker & sexier. Perfect om je date mee omver te blazen!

+
+

SPORTY SNEAKER

Het is belangrijk om je tijdens een date op je gemak te voelen, een comfortabele schoen is daarbij essentieel! Vooral bij een iets actievere date ga je blij zijn dat je niet je hakken uit de kast hebt getrokken, maar voor een leuk paar sneakers bent gegaan. Door de sneakers te combineren met cargo pants is je date outfit lekker sporty en voel jij je helemaal comfy! Een voorbeeld van een chunky sneaker die de ideale mix is tussen vrouwelijk en stoer, is de Celina Sway sneaker. Met deze schoen ben jij helemaal ready for your date!

+
+

LOVING LOAFERS

Wat is er beter om in je kast te hebben liggen dan een schoen die overal bij past? Indiana Leaf is daar het perfecte voorbeeld van. Deze te cute loafers zijn leuk bij elke outfit, ze passen let-ter-lijk bij alles. Wat je ook aan trekt naar je date, deze kleurrijke loafers kunnen eronder. Zo zijn ze te stylen bij een maxi dress maar ook bij een stoere oversized outfit met een blazer. Een paar van deze VIA VAI loafers scheelt je een hoop stress over welke schoenen je naar je date aan moet doen. Door de opvallende goudkleurige ketting zal je date je zeker niet vergeten!

+
+
+

SHOE LOVE IS TRUE LOVE

Vrouwen en schoenen… we zouden het omschrijven als een never ending love story. Of je nu een date hebt of Valentijnsdag omdoopt tot Galentine’s en een avondje met vriendinnen hebt gepland, de juiste schoenen doen je hartje sneller kloppen. En als je eenmaal die perfect match te pakken hebt, wil je natuurlijk dat die liefde voor eeuwig duurt. Je new faves gaan het langst mee als je ze goed beschermt en verzorgt. De juiste verzorgingsproducten zijn daarom essentieel. Schoenen van leer bescherm en verzorg je met Carbon Wax spray. Deze spray houdt het leer soepel en beschermt tegen vocht en vuil. Zijn jouw schoenen van suède of een combinatie van materialen? Dan is Carbon Pro spray de beste keuze. Deze beschermende spray legt een transparant laagje op je schoenen, waardoor ze langer mooi blijven.

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator