Van deze lente items krijg jij een geluksgevoel!

Ein-de-lijk is het zo ver, het is officieel lente. Dat betekent dat we afscheid kunnen nemen van alle dikke truien en de lichtere en luchtigere schoenen kunnen verwelkomen. What a happy moment! We zetten alle lente items waar jij een écht geluksgevoel van krijgt op een rijtje, zodat jij dit voorjaar kan stralen.

Lucky loafers

Loafers zijn een stijlvolle en comfortabele keuze voor de lente. Ze zijn gemakkelijk aan te trekken en passen bij zowel casual als chique outfits, een echt allrounder dus! Indiana Leaf is een loafer die je gegarandeerd een geluksgevoel geeft deze lente. Door de vrolijke kleur en het goudkleurige kettinkje is het een echte must-have loafer.

Kies een paar klassieke zwarte loafers voor onder een lange gerafelde jeans met een wit t-shirt en een oversized blazer voor een stoere look. De catchy groene Indiana Leaf loafers zijn juist perfect om een wat rustigere outfit die extra lente touch te geven. Zo krijg jij direct een geluksgevoel!

+

Sunny sneakers

Zodra het zonnetje begint te schijnen begint er van alles te kriebelen, het gevoel van vernieuwing en vreugde komt omhoog! Tijd dus om je donkere winter sneakers te vervangen door een nieuw, lichter paar. VIA VAI heeft genoeg lichte sneaker pareltjes, maar Posy Dash is toch wel de echte lente eyecatcher. Door de combi van leer, suede en mesh krijgt deze sneakers een uniek uiterlijk.

Als je opvallende sneakers draagt, wil je natuurlijk dat deze de eyecatchers van je outfit zijn. Draag Posy Dash daarom met bijvoorbeeld een vrouwelijke witte ruffle blouse en een cropped denim. Deze eyecatcher VIA VAI sneakers combineer je zoals jij wilt: stoer, sportief, vrouwelijk of casual. Kies voor de stijl waar jij gelukkig van wordt deze lente!

+

Beige boots

Cowboylaarsjes zijn al jaren een musthave item en worden nog steeds veel gedragen. Ook VIA VAI is er groots fan van! Cowboy boots zijn de perfecte toevoeging is om je outfit een stoere en edgy vibe te geven. Deze lente kun je de western vibe helemaal gaan rocken met Eveline Riley enkellaarsjes. Doordat de laarsjes gemaakt zijn van zacht suède zijn ze gemakkelijk te combineren en passen ze bij elke look. 

Eveline Riley komt goed tot zijn recht onder een leuke flared jeans met een vrolijk blousje, dit geeft je helemaal spring vibes. Voor de warmere dagen deze lente staan cowboylaarzen ook prachtig met blote benen. Draag ze bijvoorbeeld met een beige denim playsuit of speels jurkje en maakt de outfit compleet met een leuke bijpassende crossbody tas. You're gonna have a spring full of luck.

+
Eveline Riley

Shop jouw favoriete lente items

Benieuwd naar de hele collectie van VIA VAI? Klik dan hier & shop jouw lente faves, happy spring!

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator