VIA VAI X PINK RIBBON

Het leven gaat niet altijd zoals je hoopt of verwacht. En juist op die momenten is het belangrijk om dicht bij jezelf én elkaar te blijven. Ieder jaar staat de maand oktober in het teken van borstkanker. Ook dit jaar steunt VIA VAI Pink Ribbon in de strijd tegen borstkanker. In deze blog lees je waarom het belangrijk is om dit goede doel te steunen en hoe VIA VAI hierin support.

Onderzoek naar borstkanker

Pink Ribbon is een onderdeel van KWF Kankerbestrijding en is speciaal voor vrouwen die borstkanker hebben of deze ziekte hebben gehad. 1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker en dit is daarmee de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. Pink Ribbon zamelt geld in om onderzoek te doen naar het voorkomen en genezen van de ziekte. Daarnaast doen ze er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Ieder jaar brengt Pink Ribbon een armband uit om zo geld op te halen voor borstkankeronderzoek.

Omarmband

Omarm verandering en onzekerheid. Omarm het leven, jezelf, liefde en vriendschap. Omarm alle vrouwen, vooral diegene die voor pijnlijke uitdagingen staan. De nieuwe Pink Ribbon Armband is hét symbool om mensen met borstkanker te steunen. De twee met elkaar verweven hartjes staan symbool voor zelfcompassie en de steun aan vrouwen met borstkanker. Met het aanschaffen van deze armband steun je belangrijk onderzoek op het gebied van borstkanker. Samen kunnen we het verschil maken.

Wil jij van je bestelling een unieke en onvergetelijke aankoop maken? Bestel bij aankoop van je VIA VAI’s de omarmband en steun het goede doel. Omarm jezelf, of geef deze bijzondere armband aan je zus, moeder of een vriendin en laat zien dat je haar omarmt.

+

 

Zelf in actie komen?

Benieuwd wat jij, naast het bestellen van de omarmband, nog meer kan doen om borstkankeronderzoek te steunen? Ga voor meer informatie naar de Pink Ribbon website en zet je in voor dit goede doel.

*VIA VAI hoopt met de verkoop van deze Pink Ribbon armband zoveel mogelijk geld in te zamelen en borstkankeronderzoek te steunen. VIA VAI maakt het gehele bedrag over naar Pink Ribbon en verdient zelf niets aan deze verkoop.  

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator