VIA VAI X VILLA PARDOES: een sprookjesachtig vakantieverblijf

Villa Pardoes: een sprookjesachtig vakantieverblijf met een enorm bijzonder verhaal, waar wij maar al te graag een steentje aan bijdragen. Benieuwd wat VIA VAI voor Villa Pardoes doet? U leest er alles over in deze blog!

In Kaatsheuvel, pal naast de Efteling, vind u een bijzonder, sprookjesachtig vakantieverblijf: Villa Pardoes. Gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind kunnen hier een week onbezorgd genieten en alle zorgen van de buitenwereld even vergeten.

Het verblijf heeft alles voor een onvergetelijke vakantie. Spierpijn van het lachen, vrienden voor het leven, even geen gedokter, een weekje onbekommerd genieten, tranen van geluk. Villa Pardoes is heel veel. Vier woorden vatten alles treffend samen: daar vergeet je alles!

Een blijvende bewondering

Kinderen kunnen er in een veilige en prikkelrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen. In Villa Pardoes worden avonturen samen beleefd. Met familie en vrienden. Ridders en de sprookjes van 1001 nacht komen er tot leven: Villa Pardoes is voor een weekje het warme nest waar u thuiskomt na een dag vol leuke activiteiten!

Bijzondere ervaring

Met veel trots en plezier is VIA VAI lid van de Villa Club. Het maakt ons elke keer weer blij dat we een steentje bij kunnen dragen aan het goede werk dat de werknemers en vrijwilligers van de Villa doen. VIA VAI wil de gezinnen in het zonnetje zetten en even ontzorgen, want dappere strijders, dat zijn ze, één voor één. 

Iedere keer als we er komen en de families mogen ontmoeten, is het weer een bijzondere ervaring. Het is mooi om te zien dat door een klein gebaar hun zorgen even niet bestaan. Niet alleen met onze schoenen, maar ook door maatschappelijke initiatieven proberen wij de wereld een stukje mooier te maken. Zo staat het VIA VAI team met liefde en plezier pannenkoeken te flippen tijdens het pannenkoekenfestijn of de lekkerste hamburgers te bakken tijdens het hamburgerfestijn. Een feestelijke avond voor alle gezinnen!

Villa Pardoes Week

Tijdens de jaarlijkse Villa Pardoes Week doen wij graag nog iets extra’s. Alle moeders, oma’s en zussen die in Villa Pardoes verbleven, hebben we verwend met een paar VIA VAI’s naar keuze. Juist omdat zij het zo verdienen! Van sneakers tot laarsjes: er was voor ieder wat wils. We zijn nog steeds ontroerd van de prachtige ervaring en de reacties die we hebben gekregen. Voor ons een klein gebaar, voor hen een groot cadeau!

Vol passie zet Villa Pardoes alles op alles om deze gezinnen een vakantie aan te bieden om nooit te vergeten. Samen maken wij zeker het verschil! Benieuwd hoe u uw steentje bij kunt dragen? Kijk voor alle informatie op www.villapardoes.nl

 

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator