Wedding favorites

It’s wedding season! Of je nu de gelukkige bruid bent of straalt als gast, één ding is zeker: je schoenen moeten net zo speciaal zijn als de dag zelf. We hebben onze ultieme wedding favorieten op een rijtje gezet, zodat jij straalt met elke stap die je zet.

HEAD OVER HEELS: ELIA, CASSIA & SUZY

Fall in love met Elia Paisley, een stijlvolle suède sandaal met blokhak waar je de hele avond moeiteloos op kunt dansen. Elk detail is met zorg ontworpen, zoals de handgemaakte stiksels op de brede gekruiste banden en het verstelbare gespje om de enkel. Voor een sophisticated look laat je jouw keuze vallen op Cassia Six. Deze all-time wedding classic is verkrijgbaar in diverse kleuren en kun je eindeloos combineren, zodat er altijd een match is met jouw outfit.

+
Elia Paisley
+
Elia Paisley
+
Elia Paisley
+
Elia Paisley
+
Elia Paisley


Ga je liever voor een stoere look met een bescheiden hakje? Dan zijn de Suzy Aliya slingbacks met pittige kitten heel en spitse neus precies wat je zoekt. Met Suzy Aliya maak jij een verpletterende indruk!

BOHEMIAN CHIC: SISSEL & FLORA

Vrouwelijk, romantisch en een tikkeltje stoer: sleehakken zijn bij uitstek perfecte wedding shoes. De Sissel sandalen zijn al jaren favoriet in de VIA VAI collectie en kenmerken zich door de stoere sleehak van kurk. Dit seizoen is Sissel weer uitgevoerd in diverse trendy stijlen en kleuren. Ga ja voor een extra zomerse vibe? Kies dan Flora Braid sleehakken met espadrillezool voor een bohemian touch

 

+
Sissel Capri
+
Flora Braid

LOVING LOAFERS: LOLA & CHIARA

Als je op zoek bent naar de perfecte balans tussen stijl en comfort, zijn VIA VAI loafers precies wat je zoekt. Ontdek bijvoorbeeld Lola Rayne, met als uniek detail de elegante ‘knoop’ op de wreef. In combinatie met de spitse neus zorgt dit voor een ultra-vrouwelijke look. Ook de nieuwe Chiara Ray loafers zijn dankzij de stijlvolle uitstraling absoluut wedding-proof. Combineer ze stoer met een tweedelig pak in een matching kleur & it’s a look!


+
Chiara Ray
+
Chiara Ray
+
Chiara Ray
+
Lola Rayne

METALLIC MUSES

Metallic is één van de belangrijkste fashiontrends van dit seizoen. Voor bruiloften is dit perfect, want je hebt direct een eyecatching element te pakken. Daarmee kun je de rest van je outfit rustig houden en je look afmaken met opvallende accessoires, zoals statement oorbellen en een metallic clutch.  Gigi Luna is met haar eigenwijze hakje en metallic finish een echte blikvanger. En wist je dat ook onze favorieten Lola & Chiara in trendy metallic kleuren zijn uitgevoerd?

 

+
Gigi Luna
+
Gigi Luna
+
Gigi Luna


FIND YOUR PERFECT MATCH

Ben je op zoek naar de perfecte schoenen voor een bruiloft en wil je alle favorieten op een rijtje bekijken en vergelijken? Bekijk dan onze selectie wedding favorites en vind jouw perfecte match in de nieuwe VIA VAI collectie!

 

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator