Welke sneakers draagt u bij welke outfits?

Een aantal jaar geleden konden we het ons niet voorstellen, maar sneakers kunt u tegenwoordig bij vrijwel elke gelegenheid dragen. Daar zijn wij heel blij mee! Maar wanneer draagt u welke sneaker? Lees hierover meer in onze blog!

Bij VIA VAI kunnen wij onze sneakers elke dag en ook de gehele dag dragen. Dat komt door het comfort: de sneakers zijn gemaakt van het fijnste Italiaanse leer waardoor de sneakers zich na verloop van tijd naar uw voeten vormen. Dankzij het uitneembare voetbed is er alle ruimte om uw eigen (steun)zooltjes te dragen. De sluiting zorgt er altijd voor dat u de schoen zo strak of los kunt dragen als u zelf wil. Dit genot delen wij graag met alle vrouwen en dus ook met u. Om u een handje te helpen, lichten we in deze blog onze favoriete sneakers uit.

Platform sneakers

Met de simpele platform sneaker kunt u eigenlijk nooit de mist ingaan. Deze sneaker met een clean uiterlijk heeft een chunky plateauzool en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Deze sneaker draagt u zowel in uw vrije tijd als naar uw werk. Door het minimalistische karakter bent u vrij om uw kleding te stijlen zoals u dat graag wil; de sneaker past zich aan. Dankzij de stevige zool verandert deze daytime schoen binnen no time naar een nighttime schoen.

How to style?

De platform sneaker staat mooi onder zomerse outfits zoals een flowy maxi-jurk met bloemenprint of een satijnen midi-rok met een boxy t-shirt on top. In de winter combineert u de sneakers trendy met een five pocket jeans en oversized sweater. Draagt u graag een broekpak of enkel een pantalon? Met daaronder uw VIA VAI’s weten we zeker dat u volop complimenten krijgt!

Hoge sneakers

Hoge sneakers, ook wel baseball sneakers genoemd, geven een sporty knipoog aan uw look. Gaat u lekker winkelen of een weekendje weg? Dan mogen deze sneakers niet ontbreken. Het hoge modelletje is namelijk ook lekker praktisch! U hoeft zich geen zorgen te maken dat u elke 100 meter moet stoppen omdat er een steentje in uw schoen zit. Ideaal dus! De hoge sneakers van VIA VAI hebben een stoere vibe en mooie details. Een hoge sneaker zien we steeds vaker terug in het straatbeeld, dus loop de kans op jaloerse blikken niet mis!

How to style?

Hoge sneakers combineert u stoer onder een destroyed boyfriend jeans met daar bovenop een losvallende blouse. Ook met een short, een t-shirt met print en deze toffe sneakers bent u een ware fashionista. Zomerse, lange jurken haalt u ook gerust voor deze look uit de kast!

Minimalistische chunky sneakers

Chunky sneakers zijn hotter dan hot. Bij VIA VAI houden we van de minimalistische variant. Daarmee kunt u namelijk alle kanten op qua outfit, maar ook qua gelegenheid. Doordat de schoen bestaat uit één kleur hoeft u niet bang te zijn of ze wel matchen met uw garderobe. Geloof ons, dit worden uw nieuwe favorieten! Door de chunky zool ziet u er direct trendy uit bij een avondje uit met uw vriendinnen. Ook met een pantalon slaat u geen flater; anno 2021 combineert u uw werkkleding met deze vlotte beauties.

How to style?

Door het minimalistische uiterlijk kunt u deze sneaker super makkelijk combineren. Onze favoriet is onder een pantalon. De top kan een t-shirt zijn voor warme dagen of een oversized trui voor de koudere dagen. Ook onder een stoere cargopants en een oversized blouse staan de schoenen prachtig!

Meerkleurige chunky sneakers

In de zomer zijn we niet bang om een lekker kleurtje te dragen in onze kleding, dus waarom niet in onze schoenen?! Met meerkleurige chunky sneakers aan uw voeten, bent u een trendsetter pur sang. Iedere outfit vrolijkt u in een oogwenk op. Schoenen maken óók de vrouw!

How to style?

Chunky gekleurde sneakers zijn makkelijker te combineren dan u denkt! Kies bijvoorbeeld een accentkleur uit uw schoen en laat deze terugkomen in uw outfit. Houdt u het liever rustig? Pak dan een minimalistische outfit uit de kast zodat uw nieuwe beauties meteen in het oog springen. Mocht u in de ochtend twijfelen, trek dan een fijne jeans uit de kast. Die staat er namelijk altijd mooi bij!

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator