Dames laarzen

Filteren
Filteren
Categorie
  1. 58
  2. 13
  3. 6
  4. 4
  5. 6
  6. 4
Categorie
  1. 3
  2. 71
  3. 6
  4. 3
Maat
36
37
38
39
40
41
42
Kleur
  1. 22
  2. 1
  3. 2
  4. 11
  5. 1
  6. 3
  7. 3
Materiaal
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 1
  5. 59
Hakhoogte
  1. 3
  2. 40
  3. 38
  4. 2
Schachthoogte
  1. 4

Producten 81-83 van 83

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. -42% VIA VAI Avery Kae bruine enkellaarsjes dames - Suede
    Avery Kae bruine enkellaarsjes
    As low as 107,95 Regular Price 184,95
  2. -43% VIA VAI Avery Kae zwarte enkellaarsjes dames -
    Avery Kae zwarte enkellaarsjes
    As low as 119,95 Regular Price 209,95
  3. VIA VAI Eveline Riley beige enkellaarsjes dames - Suede
    Eveline Riley beige enkellaarsjes
    As low as 239,95

Producten 81-83 van 83

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Laarzen dames

Op zoek naar laarzen voor dames? Je bent op de juiste plaats en het juiste moment! Ieder seizoen ontdek je bij VIA VAI de mooiste enkellaarsjes, cowboy boots, hoge laarzen en afzaklaarzen in onze collectie. Stoer of elegant, basic of trendy, kort of hoog: VIA VAI laarzen zijn er in alle soorten en maten. We lichten de verschillende typen laarzen voor je uit. Benieuwd welke variant het beste past bij jou en je persoonlijke stijl? Lees dan snel verder en laat je inspireren!

VIA VAI enkellaarsjes

Enkellaarsjes zijn het hele jaar door favoriet. Draag ze in de winter onder een stoere denim en ’s zomers onder een zwierige rok. Bij VIA VAI kun je kiezen uit diverse stijlen. Ga je voor stoer, classy, tijdloos, city western of all the way cowboy? In de collectie ontdek je klassieke zwarte enkellaarsjes, maar ook catchy kleuren en prints.

VIA VAI hoge laarzen

Hoge laarzen zijn het toppunt van elegantie. Met een paar lange laarzen onder een sierlijke rok kom jij pas echt chic voor de dag. Ga voor een paar prachtige suède laarzen voor een tijdloze look. Of laat je keuze vallen op een paar hoge cowboylaarzen voor een trendy en stoer geheel. Daarnaast varieert het aanbod van halfhoge laarzen tot hoge knie laarzen. Shop jouw favoriet!

VIA VAI cowboylaarzen

Cowboylaarzen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ze zijn stoer, trendy en eindeloos te combineren. VIA VAI cowboylaarzen zijn er in diverse stijlen. Zo ontdek je enkellaarsjes met subtiele western details, maar ook hoge cowboylaarzen met vlammenprint, spitse neus en afgeschuinde hak.

VIA VAI afzaklaarzen

Ook de afzaklaarzen hebben weer een comeback gemaakt in de fashionwereld. En dat is niet zonder reden. De hoge laarzen met afzakeffect zijn super elegant en geven iedere outfit een stijlvolle twist. Bij VIA VAI ontdek je diverse leren en suede afzaklaarzen met hak. Tussen de verschillende bruintinten, beige en zwarte laarzen zit altijd wel een kleur die bij je past.

Welke laarzen passen bij jou?

Voor iedere stijl is er bij VIA VAI een geslaagde schoenenmatch. Houd je van classy en tijdloos? Neem dan kijkje tussen de leren, zwarte enkellaarsjes. Zoek je iets met een stoere twist? Dan is een laarsje met western details meer jouw ding. Of stap uit je comfort zone en kies voor een paar stoere, hoge cowboy boots of afzaklaarzen.

Leren laarzen onderhouden

Daar zijn ze dan: je nieuwe laarzen! Of je nu voor leren of suède laarzen hebt gekozen, de juiste verzorging is enorm belangrijk. Bij VIA VAI vind je voor ieder materiaalsoort de juiste verzorgingsproducten. Kies bijvoorbeeld voor een passende schoenenspray om je laarzen van een beschermende laag te voorzien.

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator