All season favorites, schoenen voor ieder seizoen

Hoe de wind ook waait, onze all season shoes zijn perfect voor ieder moment. We laten je graag onze favorieten zien, zodat jij ieder seizoen stylish voor de dag kan komen.

We snappen het: het weer in ons land wisselt nogal eens. Daarom showen we je in deze blog onze all season shoes: schoenen die je kan stylen als het zonnetje schijnt, maar ook wanneer de temperaturen dalen. Door te kiezen voor VIA VAI’s die je ieder seizoen kan dragen, haal jij het optimale uit je schoenen én ben je duurzaam bezig. A love that lasts noemen we dat.

Bobbi boots

Met VIA VAI boots sta jij stevig in je schoenen! Eén van onze favorieten is Bobbi Brick. Deze veterboots met chunky platformzool geven je outfit wat extra edge. De metalen veteroogjes maken de boots nét anders dan anderen. Dare to stand out! Veterboots niet jouw ding? No worries, dan zijn de Bobbi Strip boots perfect voor je. Deze enkelhoge boots hebben een minimalistische look met stijlvolle belijning. Echte eye catchers, die dankzij de opvallende metalen rits aan de voorkant ook nog eens makkelijk aan te trekken zijn.

+
Bobbi Strip
+

Combineer de tijdloze boots in de zomer met een lange jurk om je outfit wat stoerder te maken. Of kies voor een little black dress en je bent meteen party ready! In de winter houden de boots je voeten lekker warm door ze te combineren met een paar warme sokken. Deze mogen gezien worden; ga voor een paar leuke sokken die net boven je boots uit komen en draag deze over je panty voor een preppy look.

Boots to love

Stunning sneakers

VIA VAI sneakers zijn de perfecte all season shoes die je het hele jaar door draagt. Met een paar mooie sneakers trotseer jij weer en wind. Onze all time favorite is de Pepper Jyll sneaker. Deze sneakers met chunky zool is gemaakt van gecombineerde materialen, waardoor ze direct in het oog springen. Een echte allrounder met speciale details! Voor de liefhebber van een sporty look zijn de Sam Haley sneakers a match made in heaven. Deze high top sneakers zijn afgewerkt met suède details en gekleurde accenten wat zorgt voor een sportieve twist.

+
Sam Haley
+
Pepper Jyll

Deze all season sneakers draag je in de zomer sporty door ze te combineren met denim shorts en een opvallende top. Of ga voor een flowy rok en geef je outfit een stoere touch met je sneakers. In het najaar trek je een straight jeans uit de kast en maak je de look af door de broekspijpen om te slaan. Of kies voor een denim jack om de sporty stijl vast te houden. Cool and comfy!

Sneakers to love

Loving loafers

Business, casual, weer of geen weer.. de loafer is altijd een goede keuze. Wie denkt dat loafers alleen voor business wear zijn, heeft het mis! We zien de loafer de laatste jaren steeds vaker terugkomen in het straatbeeld. Een loafer is het perfecte item om je outfit een classy twist te geven. Spice up your look met de Indiana Leaf loafers. Deze instappers hebben een opvallende gouden ketting op de wreef wat de loafers net wat meer pit geeft. Durf jij op te vallen? Kies dan voor de Avery Cath loafers. Deze vrouwelijk schoen tilt de loafer naar aan hoger niveau (letterlijk!). Aan de loafer is een stevige blokhak toegevoegd voor een extra feminine touch.

+
+

Hoe je deze loafers all season draagt? Simpel! Bij warmere temperaturen draag je de loafers met een linnen jumpsuit voor een effortless classy look. Bang voor koude voeten in het najaar? Niet nodig, sokken mogen gezien worden in de loafer! Ga voor een zwarte minirok, oversized trui en draag witte sokjes in je loafers voor een British vibe.

Loafers to love

Hello heels!

De echte liefhebber draagt haar heels natuurlijk het hele jaar door. Wij hebben de perfecte heels uitgezocht waarmee je alle weersomstandigheden trotseert. Allereerst onze nieuwste toevoeging: de kitten heel. Dit hakje vind je terug in de Noelle Rox enkellaarsjes en geeft je look a touch of spice. Omdat de kitten heel wat lager is, loop je er zo mee weg. Ook de western style kan je het hele jaar door dragen. De Eveline Clark enkellaarsjes zijn hier het perfecte voorbeeld van: classy en tijdloos. Dankzij de stevige, afgeronde hak hoef je niet bang te zijn dat het glad wordt onder je voeten.

+
Eveline Clark
+
Noelle Rox

Of je nu voor stoer of vrouwelijk gaat, VIA VAI heels maken je outfit af. Draag ze onder een mom jeans en gebreide trui voor een comfy meets classy feel. Of kies voor een lange, effen jurk en laat je schoenen in het middelpunt staan. Choose your style!

Heels to love

All season protection

Yes, je hebt je nieuwe favoriete schoenen uitgezocht! Natuurlijk wil je je schoenen zo goed mogelijk beschermen tegen alle weersinvloeden. In onze blog vertellen we je alle ins en outs over het verzorgen van je schoenen.  Zo geniet jij nog langer van jouw VIA VAI’s!

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator