Hoe verzorg ik mijn suède en leren schoenen?

Vraagt u zich ook af of iedereen om u heen elke dag nieuwe, schone schoenen draagt? Think again! Door uw schoenen goed te verzorgen, gaan ze langer mee. Hoe? Dat leest u hieronder!

Met de zomer in het vooruitzicht bergen we graag de donkere schoenen op in onze kast en verplaatsen we de lichte schoenen naar onze dagelijkse schoenencollectie. Maar hoe verzorg je deze lichtgekleurde schoenen? Hoe zorg je ervoor dat ze niet vies worden en wanneer dit advies daarvoor te laat is: hoe zorg ik ervoor dat mijn schoenen weer als nieuw worden? De juiste verzorgingsproducten zijn daarin key!

HOE VERZORG IK MIJN SUÈDE SCHOENEN?

Stel je voor: je hebt de nieuwe Pepper Clay sneakers besteld. Deze beige suède sneakers draag je gemakkelijk bij al jouw lente- en zomeroutfits, maar daardoor is de kans ook groter dat ze vies worden. Dit wil je natuurlijk heel graag voorkomen! Bij VIA VAI sprayen wij onze nieuwe suède schoenen altijd in met de Premium Repellent spray. Hierdoor ontstaat er een onzichtbare laag die zorgt voor een sterke bescherming tegen vocht en vuil. Na het sprayen kun jij dus zorgeloos wandelen in de bossen en valt een picknick in het park niet in het water bij een kleine zomerse regenbui. Om het suède mooi te houden, gebruiken wij regelmatig de suède borstel voor het opruwen van het materiaal en nubuck.

 

HOE MAAK IK MIJN SUÈDE SCHOENEN SCHOON?

Oeps! Ben je vergeten jouw schoenen in te sprayen voordat je de deur uit bent gegaan en is er vuiligheid op gekomen? Laat allereerst de vlek opdrogen, anders maak je het misschien erger en dat willen we voorkomen. Pak je suède borstel erbij en borstel rustig in dezelfde richting over de vlek totdat deze weg is. Hebben jouw suède sneakers net als de Isa Ginger een witte platformzool? Dan zul je merken dat je deze ook regelmatig wil schoonmaken. Hiervoor gebruiken wij de Cleaning Solution waardoor je binnen een minuut ready to go bent, zo snel werkt het!

VIA VAI Verzorgingsproducten 

HOE VERZORG IK MIJN LEREN SCHOENEN?

 

Heb je recent leren schoenen gekocht, zoals bijvoorbeeld de Liz Eden? Dan heb je andere producten nodig om ervoor te zorgen dat deze leren witte sneakers niet vies worden. De Premium Repellent spray is echt een favoriet van ons. Niet alleen werkt deze spray heel goed, maar het verzorgen van jouw schoenen is ook zo gepiept!

 

HOE MAAK IK MIJN LEREN SCHOENEN SCHOON?

 

Ook leren schoenen kunnen een vuiltje hier en daar oppikken, maar geen zorgen, ook daarvoor hebben wij de perfecte oplossing! Je hebt jouw zwarte leren slippers, Candy Pop aangehad naar een barbecue en daar zijn deze sandalen niet ongeschonden uitgekomen. Borstel allereerst de viezigheid van de schoen af en poets eventuele restjes weg. Gebruik vervolgens onze VIA VAI Essential Kit bestaande uit een Cleaning Solution, premium schoonmaakborstel en microvezeldoek. Deze is ideaal voor het verwijderen van vuil en vlekken. Zorg ervoor dat je na het schoonmaken jouw VIA VAI’s weer een keer inspuit met de Premium Repellent spray. Wil jij jouw leren witte sneakers schoonmaken, zoals bijvoorbeeld de Vic Taylor? Haal dan eerst de veters uit de sneaker voordat je gaat poetsen. Je kunt gelijk jouw veters opfrissen door ze in een badje met zeep te leggen.

 

IK HEB DE ZOMER IN MIJN BOL!

 

Heb jij na het lezen van dit verzorgingsadvies ook zo’n zin om jouw schoenenstash uit te breiden met de schoenen trends voor aankomende zomer: zomerse, lichte schoenen? Schroom niet en ontdek vandaag nog wat jouw favoriete VIA VAI’s zijn!

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator