Loving loafers

Loafers voor dames zijn hotter dan hot en draagt u perfect wanneer de temperaturen aangenaam zijn. Benieuwd naar welke loafers onze voorkeur uitgaat? Read on!

Loafers hebben al heel lang een plekje in ons hart veroverd. Deze multifunctionele instappers zijn geschikt voor elke gelegenheid en kan u lang doordragen. Een mooie basic loafer is als de perfecte jeans: u hebt een vriend voor het leven erbij. Eentje waar u altijd op kunt rekenen en die u nooit teleur zal stellen. Ik denk dat we ons punt wel duidelijk hebben gemaakt: een loafer kan niet ontbreken in uw schoenenstash! Wij nemen u mee naar onze VIA VAI loafers…

 

The timeless one: Indiana Leaf

De Indiana Leaf is een echte klassieker als u op zoek bent naar de perfecte zwarte loafers voor dames. Maar deze heerlijke instapper is ook verkrijgbaar in verschillende andere kleurtjes en daarmee voor iedereen een musthave! Ideaal wanneer u een zomerse maxi-jurk draagt en deze outfit een extra feminine touchwil geven. Draagt u de jurk met een zwart leren jack, kies dan voor de zwarte loafers en creëer een edgy look.

 

Hoe te combineren?

Deze loafer is werkelijk waar met alles te combineren! Hebt u een zomers jurkje aan? Indiana Cleo! Draagt u naar uw werk een pantalon met een nette blouse? Indiana Cleo! Draagt u op een festival een denim short en een t-shirt? Indiana Cleo! Met de verschillende kleuren kan u alle kanten op; van chique naar feestelijk en van casual naar kleurrijk. Omdat u deze loafers ook als muiltje kunt dragen, is dit een ware musthave voor als u op vakantie gaat. Ze zijn allereerst licht qua gewicht, ze nemen heel weinig ruimte in uw koffer in beslag en ze zijn multifunctioneel. Ook op het strand schiet u de muiltjes snel aan, zonder dat u maanden later nog zand tegenkomt.

The edgy one: Avery Cath

Bent u op zoek naar een trendy en edgy loafer? Dan bent u aan het juiste adres met de Avery Catch! Met deze VIA VAI loafer bent u helemaal on trend en staat u altijd in de spotlight! Een hak is niet alleen maar voor laarzen weggelegd, ook de loafers kunnen hier niet meer aan ontsnappen! De Avery Cath komt in vier mooie kleuren in soepel suède. Onze favoriet? De chocolade bruine met metalen chain geven een spannende twist aan uw outfit. Maar de zwarte loafer met gouden ketting is perfect voor een preppy look. Wij kunnen niet kiezen!

 

Hoe te combineren?

Waar te beginnen? Deze loafer is een echte musthave. Het is niet belangrijk om te weten óf u de Lois Bell gaat aanschaffen, maar wel waar u ze gaat opbergen. Want geloof ons: deze kunnen niet ontbreken aan uw garderobe. Draag ze onder een mom jeans in een denimkleur of bijvoorbeeld in het bruin. Daar bovenop kan u het zo bont maken als u zelf wil, maar onze voorkeur ligt bij een mooi t-shirt met schoudervulling. Zo trekt u de edgy look door in de rest van uw outfit. Ook onder een jumpsuit of cargopants staan deze loafers prachtig. Voor welke kleur gaat u?

The sporty one: Celina Loavy

Waar we het bij de Avery Cath nog hadden over dat een hak niet alleen bij laarzen hoort, maar ook bij loafers, zo heeft de Celina Loavy letterlijk dezelfde zool als onze populaire Celina sneakers. Best of both worlds dus! De VIA VAI loafer heeft een heel sportief uiterlijk (hoe kan het ook anders!) en staat vrijwel onder iedere outfit. Deze suède loafers komen in drie mooie kleuren zodat u altijd het juiste paar vindt dat perfect bij uw kleding past!

 

Hoe te combineren?

De sporty Celina Loavy is een echte allemansvriend en past bij heel veel outfits. Vooral met een denimkleur knallen deze loafers. Denk bijvoorbeeld aan een jeans, maar ook een denim rok(je) of shortje doen het goed. Draag daar bovenop een blouse met ruiten die een tikkeltje oversized is. Casual and fabulous!

The allrounder: Muza Wire

De titel zegt het al: de Muza Wire kan en mag altijd. Deze loafer is perfect voor de zomer. Niet alleen is de gevlochten zool een ware eyecatcher voor onder uw zwierige, vrolijke outfits, ook het materiaal van de VIA VAI espadrilles is gemaakt voor het warme weer.

 

Hoe te combineren?

Deze zomerse espadrille staat mooi onder iedere zomerse outfit die u uit de kast haalt! Bent u iemand die graag jurken en rokken draagt; zoek niet verder! Deze loafer haalt het beste in uw outfits naar boven. Ook met broeken en jeans zit u goed! Wat het altijd goed doet, is een boxy t-shirt bovenop de broek of jeans zodat je een stoerdere look creëert.

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator