Hot right now: denim trends

We kunnen er niet omheen dit voorjaar: denim is hot and happening! Een mooie jeans is always in style, maar dit jaar wordt de denim trend doorgetrokken tot in de schoenen. Laat je inspireren door de laatste trends en ontdek hoe jij deze trends combineert.

Denim on denim

The more the merrier: als het om denim gaat kunnen we er geen genoeg van krijgen! Dit voorjaar combineer jij je jeans met een denim jacket of een mooie blouse van jeans stof. Hierbij ben je vrij om te mixen en matchen met blauwtinten. Liever een outfit in precies dezelfde denim kleur? Kies dan eens voor een jumpsuit! Top it off met schoenen met een blauwtint om je look compleet te maken. Ga bijvoorbeeld voor de Candy Pop slippers, gemaakt van blauw leer. Of voor de stoere Posy Dash sneakers, afgewerkt met lichte en donkere blauwtinten.

+
+
Candy Pop

Two-toned denim

Is de all over denim trend je iets te enthousiast? Laat dan je jeans opvallen en kies voor two-toned denim. Deze trend is iets subtieler, wat de trend wat gemakkelijker te combineren maakt. Zo maak je de look direct zomers door te gaan voor sandaaltjes, zoals bijvoorbeeld Cassia Six. Deze sandalen van zacht suède geven jouw look een vrouwelijke touch. Helemaal on trend ben je met muiltjes met hak. Ook muiltjes zul je veel terugzien dit seizoen. Kies voor Polly Harper in donkerblauw en combineer twee trends in één!

+
Cassia Six
+
Polly Harper

A new kind of denim

Zeg je denim, dan denk je al snel aan blauwtinten. Maar dat hoeft natuurlijk niet! Dit seizoen nodigen we je uit om te experimenteren met kleuren en materialen. Durf jij op te vallen? Ga dan voor een matching denim set in een knalkleurtje. Style je look af met schoenen en accessoires in een complementaire kleur, zoals de paarse Polly Harper muiltjes. Zo zorg je voor balans en een samenhangend geheel.

+
Polly Harper
+
Polly Harper

Shop de denim look

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator