Nieuwe collectie: ontdek de VIA VAI spring essentials!

Met de nieuwe voorjaarscollectie van VIA VAI ben jij ready to hit the streets. Dit seizoen veroveren we jouw schoenenhart en geven we een sneak peek van nieuwe musthaves en bestaande favorieten die in een nieuw jasje gestoken zijn. Spring is in the air & we can't wait!

Dreaming about the seventies

De Lilla Seven is our dreamscape. Een enkellaarsje om bij weg te dromen. De overall uitstraling van deze VIA VAI enkellaarsjes is clean, minimalistisch en vrouwelijk. Op het midden van de schoen loopt een naad die zorgt voor een stijlvolle twist. De stoere plateauzool met blokhak geeft een seventies touch. Lilla Seven is dan ook een veelzijdige aanwinst voor je schoenenstash in het voorjaar!

A touch of retro

Eén blik op de Sam Hudson en je fashionhart weet genoeg. Deze witte sneakers met kleuraccenten hebben een sportieve look feel. Het detail dat we niet onbenoemd willen laten, is de badstofvoering. Yes, you heard that right. Het voelt alsof je op sloffen loopt, maar dan fashionable. Slide in je sporty sneaker!

+

 

Posy Dash: popping colors

Zeg je voorjaar, dan zeggen wij: it’s all about pretty pastels. Deze trend hebben wij doorvertaald naar de nieuwe Posy Dash. In de basis een chunky en sporty sneaker, tegelijkertijd zacht en vrouwelijk dankzij de frisse pastelkleuren. De combi van leer, suède en mesh geeft deze meerkleurige sneakers een uniek uiterlijk. Alles wat je zoekt, én meer!

Cassia Six: ultra-feminine

Oh la la! In de Cassia six sandalen voel jij je trendy en zelfverzekerd! Deze plateau sandalen met stevige blokhak zijn het absolute toppunt van classy, stijlvol en vrouwelijk. De Cassia Six leent zich dan ook perfect voor een sunkissed look! Eén ding is zeker: met de VIA VAI Cassia Six sandalen voel jij je on top of the world!

+

 

Western vibes all-over

YES! We zeggen voorlopig nog geen vaarwel tegen de cowboytrend. Cowboylaarsjes zijn dan ook de ultieme musthave voor iedere vrouw. De Eveline Cass is classy with a touch of western en voorzien van details die het laarsje een geheel eigentijdse uitstraling geven. Best of both worlds! De Eveline Cass laarsjes kunnen het gehele jaar door gedragen worden.

+

 

Teddy Bloom: iconic

De Teddy Bloom sandalen uit de nieuwe collectie combineren de trends van dit moment: comfy fashion en chunky plateauzolen. De bandjes zijn gemaakt van stevig nylon met een subtiele visgraatstructuur. Als finishing touch zijn de plateausandalen afgewerkt met robuuste, driehoekige details in een goudtint. Gaat jouw hart hier ook sneller van kloppen? Go get yours!

Get inspired

Heb jij jouw VIA VAI spring essentials al gevonden? Of kijk je liever op je gemak naar de hele collectie? Voor meer inspiratie en het verhaal achter deze nieuwe collectie bekijk je onderstaande brandmovie en het lookbook!

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator