JUST RELEASED: JACE BANKS LOAFERS

Geïnspireerd op de college style hebben we de nieuwe Jace Banks loafers ontworpen. Klassiek met een ruw randje, stoer en uitgesproken, maar vooral helemaal trendy dit najaar. Ontdek het verhaal achter deze nieuwe chunky loafer. 

COLLEGE STYLE

Hierbij denken we al snel aan lange rokken, witte blouses gecombineerd met oversized sweaters of blazers en als finishing touch: chunky loafers mét sokken. Et voilà, je hebt de ultieme college look te pakken. In het najaar van 2023 zien we de college trend weer helemaal terugkomen. De VIA VAI vertaling van deze trend is de nieuwe Jace Banks. Een échte musthave voor alle fashion lovers onder ons. 

+
Jace Banks

IT’S ALL IN THE DETAILS

Jace Banks is een echte statement piece dankzij de vele spraakmakende details. Te beginnen bij de lichtgewicht chunky zool, die naast een stoere uitstraling ook zorgt voor een comfortabele pasvorm. De loafers zijn afgewerkt met een klassieke horsebit op de wreef wat zorgt voor een old money aesthetic. De unieke, gemixte materialen creëren samen een fashion-forward look die perfect past bij de college style.

+
Jace Banks
+
Jace Banks

CHUNKY LOAFERS: SHOES YOUR WAY

Jace Banks is uitgevoerd in diverse mysterieuze, natuurlijke kleuren en materialen. Van military green en bordeauxrood tot aan zwart craquelé leer: SHOES YOUR WAY. Kies je favoriet en steel de show met jouw fashion game

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator