Nature's Palette: The power of earthy tones

Spring is just around the corner! Ben jij nog op zoek naar het perfecte paartje om de lente mee in te luiden? Read on then!

Ontdek de warme en rustige tinten uit de spring / summer collectie en voeg een vleugje natuur toe aan je schoenenkast. Trust me, deze wil je écht niet missen!

 

The charm of nature

Weg van felle kleuren en drukke prints, omarmen we nu de rustgevende en tijdloze tinten. Schoenen in neutrale tonen zijn helemaal trendy deze zomer. Ze zijn niet alleen tijdloos en chic, maar ook eindeloos te combineren met je bestaande garderobe. Schoenen in beige tinten en warme, bruine nuances tot subtiele groene en roestige accenten: ze brengen een verfrissende verandering in jouw schoenencollectie. Mix & match ze met je favoriete outfit voor een stijlvolle summer look. 

+
Suzy Gianna
+
Elia Paisley

 

Comfort meets style

Stap in de wereld waarin stijl, comfort en trendy designs samenkomen. Ben je op zoek naar een comfortabele sneaker voor een casual dagje uit, ga dan voor de Danae Bailee of Pepper Finn sneaker met gave beige details. Of ga je toch liever voor een stijlvolle loafer voor op kantoor? Dan steel jij met Lola Rayne ongetwijfeld de show! Let your shoes do the talking.

+
Pepper Finn
+
Lola Rayne

Sandals: comfy & feminine

Classy sandalen zijn al jaren een favoriet onder de modeliefhebbers. Onze nieuwe zomerse  sandalen doen daar weer een schepje bovenop: meet Candy, Flora & Sissel. Door hun trendy, stoere en comfortabele design krijgen deze sandalen een luxueuze uitstraling, perfect voor de zomerse avonden. Ze hebben een zacht voetbed en verstelbare bandjes zodat je de hele dag moeiteloos rond kunt lopen. Draag ze met je favoriete zomeroutfits en maak een fashion statement waar je ook gaat.

+
Sissel Raise
+
Flora Braid

Finishing Touches  


Nature never goes out of style! Ook niet in jouw favoriete accessoires. Ontdek de nieuwe Mae Lizzy en Eve Bodhi crossbody bags in beige en cognac. Praktisch, stijlvol en perfect om al jouw essentials in mee te nemen. Met hun klassieke design en aardse kleuren zijn deze tassen een echte must-have voor elke fashionista. 

+
Mae Lizzy
+
Eve Bodhi

Nature’s palette 

Jouw ultieme look creëren en meer items in neutrale tinten spotten? Ontdek alle nieuwe items in onze nature’s palette selectie & shop jouw favoriet!

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator