Sale just got better: new styles added

Yes, yes, yes! Dit is het moment waarop je gewacht hebt: de VIA VAI sale is uitgebreid met nieuwe modellen! Nieuwsgierig naar wat je kan verwachten? Wij laten je onze favoriete items zien! 

Make it pop

Wat is er nu beter dan een knalkleur aan je voeten? Voeg een pop of color toe aan je outfit met Candy Pop slippers. Deze eyecatchers lopen heerlijk dankzij het zachte voetbed. De speelse banden van soepel leer maken de look af. Zeg nu zelf: deze snoepjes kunnen niet ontbreken in je garderobe, toch?

+
+
Candy Pop

Instant summer feeling

Nog zo’n snoepje voor aan je voeten is Mondi Luz. Deze zomerse espadrilles zijn gemaakt van zacht suède waardoor ze heerlijk zitten. Deze ultieme summer essential is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is te combineren met iedere look. Je leest het al: wij zijn fan!

+

Sizzling hot

Een sandaal met hak die ook nog eens heerlijk loopt? Ontmoet de Sissel collectie! Deze sandalen met sleehak zijn gemaakt van kurk en daardoor lichtgewicht. De Sissel sandalen hebben een zacht, padded voetbed waardoor je er gemakkelijk de hele dag mee over de boulevard wandelt. Sissel Raise, Sissel Ryde en Sissel Raven zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Welke variant is jouw favoriet?

+
Sissel Ryde
+
Sissel Raven

More to love

Op zoek naar meer sale items? De sale collectie is ook uitgebreid met loafers en enkellaarsjes. Bekijk hier de gehele sale collectie en scoor nu jouw nieuwe VIA VAI’s!

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator