Candy Pop: pick your mood

Popping colors! Eén blik op de Candy Pop slippers en je krijgt een instant zomergevoel. Voor iedereen is er een perfecte color match. Pick your mood!

We laten een grauwe periode ver achter ons en zijn helemaal ready voor wat meer kleur in ons leven! Catchy, sprekende kleuren zijn dé trend voor aankomende zomer: van zuurstokroze tot levendig groen. Deze trend hebben we vertaald naar de allernieuwste VIA VAI slipper. May we introduce you to… Candy Pop!

Graceful green

Down-to-earth is wat jou typeert. Jij staat voor positiviteit en stabiliteit. Het liefst spendeer je deze zomer lekker veel tijd buiten. Ultiem genieten van de zon en warme, relaxte dagen. Alles staat in het teken van ontspanning. Ga heerlijk met je groene slippers blenden in de natuur of laat ze knallen tijdens een dagje strand. Go green!

+

Obsessed with orange

Creativiteit, energie en passie. De zomer ligt aan je voeten. Jij weet wat je wil en waar je naartoe wil. Deze slippers zorgen dat je daar komt. Met je enthousiasme en spontaniteit maak jij van iedere dag een feestje. Met deze VIA VAI sandalen wordt het een zomer vol sfeer, warmte en gezelligheid. A little party never hurt nobody.

 

Pretty in pink

Liefde voor jezelf én voor anderen. Roze staat voor vriendschap, affectie en toegankelijkheid. Met deze roze slippers wordt het een onvergetelijke zomer met al jouw loveables. Samen terrassen tot in de late uurtjes en lange wandelingen over de boulevard. We just can’t wait.

+
Candy Pop

Bring me black

Power & elegance. Waar je ook gaat deze zomer, jij maakt een krachtige entree in stijl. Je bent onafhankelijk, vastberaden en behoudt graag de controle. Black is your happy color. Deze zwarte sandalen zijn een tijdloze basic en dé perfect fit voor een zwoele zomeravond.

+
Candy Pop

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator