VIA VAI GEZIEN OP NEDERLANDSE TV!

Yay! VIA VAI komt weer naar de Nederlandse huiskamers met een waanzinnige TV-campagne. Spot de trends van het moment nu op TV: van chunky sneakers tot minimalistische boots. In de nieuwe najaarscollectie vind u altijd de perfecte match waar u mee gaat rocken. Go find yours!

Met de nieuwe najaarsmusthaves maken wij onze schoenenkast klaar voor een nieuw seizoen. Stoer, classy, clean: u bepaalt de stijl. De nieuwe VIA VAI musthaves brengen het beste in u naar boven. Different places, different shoes, different you. Benieuwd welke modellen jij vanaf nu kunt bewonderen op TV? Wij zetten ze voor u op een rijtje!

Bobbi Moss

The one and only: Bobbi Moss. Door de krachtige combi van stoer en minimalistisch zijn deze zwarte boots perfect om op talloze manieren te combineren. Met de opvallende goudkleurige gesp als catchy detail zet u net een stapje extra. Combineer deze VIA VAI boots met een basic outfit… Et voilà, u bent in no time klaar om stijlvol de deur uit te gaan!

+

 

Taara Stace

Bent u op zoek naar een veelzijdige, halfhoge laars met een stijlvolle twist? Dan is de Taara Stace een geweldige keuze. Ze blaast u omver met haar krachtige, vrouwelijke look. Haal uw favoriete jumpsuit uit de kast, want de Taara Stace geeft een instant classy touch bij welke outfit dan ook. Eén ding is zeker: met deze bruine laarzen steelt u zelfverzekerd de show!

+

 

Coco Tess

Daar is ze dan, de Coco Tess. Deze sneaker is onmisbaar in uw schoenencollectie. De chunky zool in combinatie met de klassieke details zorgen voor British vibes met de tofste kleuren. Super trendy en stoer, maar vooral ook enorm comfortabel. Dankzij de mix van vrouwelijk, stoer en romantisch is de Coco Tess klaar om alle modeharten te veroveren. How to wear? ‘’Oversized’’ is hier het sleutelwoord, maar wel met een vrouwelijke twist. 

+

 

Bobbi Mint

Oh beautiful Bobbi! Deze mag u zeker niet aan je voorbij laten gaan. Wanneer u op zoek bent naar een minimalistische uitstraling is de Bobbi Mint perfect voor u! Dankzij de ton sur ton look geeft u iedere outfit een fashion boost. De klassieke, stijlvolle en natuurlijke uitstraling zorgt ervoor dat u de bruine leren boots heel eenvoudig met uw garderobe combineert. Ze zijn gemaakt van het mooiste leer en hebben een lichtgewicht platformzool. You’ll never go wrong with these boots.

+

 

SHOES YOUR WAY

Heeft u uw match gevonden? Wees er snel bij, deze musthaves wilt u hebben in uw schoenenkast!

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator