VIA VAI nieuwe collectie: get ready for fall!

Het is eindelijk zover: de nieuwe wintercollectie is vanaf nu verkrijgbaar! Wij delen de nieuwste trends van dit seizoen met u. Laat u inspireren en rock de winter met uw favoriete paar VIA VAI’s in style.

Hoewel het pas september is, zijn we al volop fall-minded. We kunnen niet wachten om onze najaarsgarderobe uit te breiden. De schoenentrends van het najaar van 2021 zijn namelijk fantastisch en we staan te popelen om ze met u te delen.

Van chunky sneakers tot clean boots: ready to rock

Na de zomerse temperaturen komt de koude winter al snel om de hoek kijken. Tijd om de sombere dagen een boost te geven. Of u nu zin heeft in elegant en comfortabel of zacht en vrouwelijk met een chique attitude: de VIA VAI winter musthaves vervullen helemaal uw behoefte. Al nieuwsgierig? Lees snel verder!

Bobbi Moss: the one and only

De Bobbi Moss is by far onze ultieme favoriet. Door de krachtige combi van stoer en minimalistisch is deze boot perfect om op talloze manieren te combineren. Samen met de opvallende goudkleurige gesp als catchy detail zet u net een stapje extra. Combineer deze VIA VAI boots met een basic outfit zoals een cropped broek en een trui… Et voilà!

+

 

Trend alert: comfy is key

Het modebeeld van dit najaar is niet meer te missen: oversized, elegant en comfortabel. Comfy is key in de tijd van het vele thuiswerken. Daarentegen mag deze kledingtrend nu ook gewoon mee naar buiten! Draag oversized knits in warme en zachte kleuren en combineer het met de beige veterboots Alexis Megan. Deze zijn terug van weggeweest en weer helemaal trendy met de ton-sur-ton look. U loopt over straat als een echte fashionista.

Minimalistisch & clean

Wanneer u op zoek bent naar een minimalistische look is de Bobbi Mint perfect voor u. De klassieke, stijlvolle en natuurlijke uitstraling zorgt ervoor dat u de bruine leren boots heel eenvoudig met uw kledingkast combineert. Onder een cropped jeans komen de laarsjes het beste tot hun recht. Een echte upgrade voor uw outfit voor dit najaar! 

+

 

Chunky loafers trend

En wat denkt u van de Lois Brake? Of u nu boodschappen gaat doen, of een avondje uit gaat met uw vriendinnen: chunky VIA VAI loafers zijn geschikt voor elke gelegenheid! De Lois Brake is verkrijgbaar in vijf mooie kleuren, zodat u altijd het juiste paar vindt dat perfect bij uw garderobe past. Deze parels combineert u prachtig met een minimalistische outfit en u bent ready to go!

VIA VAI sneakers: chunky en stijlvol

De Coco Tess sneaker is een absolute musthave. U kunt er niet meer omheen! De chunky zool in combinatie met de klassieke details zorgen voor British vibes met de tofste kleuren. Draag deze chunky VIA VAI sneakers met een oversized colbert of een paperbag pantalon. Stoer en tegelijkertijd super trendy. Deze sneaker is in 2021 onmisbaar in uw schoenencollectie!

+

 

Chique attitude

Na het vele thuiswerken is het weer tijd om fashionable de deur uit te gaan. Bent u op zoek naar een vrouwelijke, zachte laars met een stijlvolle twist? Dan is de Lilla Seven een geweldige keuze. We maken een throwback naar de jaren ’70. Dat zien we terug in de stoere plateauzool en stevige blokhak van deze VIA VAI enkellaarsjes. Draag de leren laarzen in stijl met een flared jeansbroek en een kleurrijke blouse. Seventies vibes! Bent u een liefhebber van jumpsuits? Dan is de Taraa Stace een fijne laars door de halfhoge lengte. Eén ding is zeker: met deze najaarstrends steelt u zelfverzekerd de show!

Bekijk de hele collectie

Benieuwd naar nog meer najaarsfavorieten? Bekijk de nieuwe collectie en laat u inspireren door alle musthaves voor dit najaar. Wees er snel bij, deze collectie wilt u hebben!

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator