Blog

VIA VAI nieuwe collectie

Nieuwe collectie & trends SS24

YAY! De gloednieuwe voorjaarscollectie SS24 is nét gelanceerd. Bij een nieuwe collectie horen nieuwe trends, nieuwe kleuren, nieuwe materialen… Komend seizoen staat volledig in het teken van stoere materialen, natuurlijke kleuren en innovatieve details. Read on!

Bekijk nu

VIA VAI sale

Sale has started: time to shop

The best time of the year has come. De sale is weer gestart en dat betekent: shoppen! Van winterse sneakers tot een elegante hak voor de feestdagen, in de VIA VAI sale scoor jij het perfecte paar. Nieuwsgierig geworden? Wij laten je onze favorieten zien!

Bekijk nu

Shop with thought, buy with love

Als merk staat VIA VAI voor kwaliteit, klasse en beleving. We doen alles voor een buitengewone service en willen jouw verwachtingen overtreffen. We streven naar een unieke, persoonlijke klantbeleving om van onze klanten échte loyale fans te maken.

Bekijk nu

VIA VAI sneakers leer versus mesh

Binnenvoering sneakers: leer versus mesh

Als sneakerliefhebber weet je dat de buitenkant vaak de meeste aandacht krijgt, but it’s the inside that matters too. De binnenkant is belangrijk in termen van comfort, duurzaamheid en de algehele look & feel. Meer weten? We vertellen je alles over een sneakervoering gemaakt van leer versus mesh.

Bekijk nu

We've got your bag

Oh my bag! Over één ding zijn de meeste vrouwen het met elkaar eens. Je kan nooit genoeg tassen hebben! Bij VIA VAI begrijpen wij als geen ander dat bij een outfit, naast mooie schoenen, ook een gave tas hoort. We helpen je daarom op weg in jouw zoektocht naar dé perfecte tas.  

Bekijk nu

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator