Blog

VIA VAI festival favorites

Ein-de-lijk, het zonnetje begint door te komen! De temperaturen stijgen, de lucht is blauw; wij zijn klaar voor that summer feeling. De zomerse jurkjes mogen weer uit de kast en YES, we mogen weer naar festivals! But what to wear..? Van western vibes tot boho chique, in deze blog bespreken we alle must-haves voor jouw perfecte festival look.

Bekijk nu

De reis van jouw nieuwe VIA VAI's

YAY! Daar zijn ze dan: jouw nieuwe VIA VAI schoenen. Voordat ze in jouw bezit waren, hebben deze schoenen een hele reis afgelegd. Van inspiratiebron tot schets en uiteindelijk de weg naar een trotse, nieuwe eigenaar. We geven je een kijkje in deze reis én vertellen je er alles over!

Bekijk nu

Hot right now: denim trends

We kunnen er niet omheen dit voorjaar: denim is hot and happening! Een mooie jeans is always in style, maar dit jaar wordt de denim trend doorgetrokken tot in de schoenen. Laat je inspireren door de laatste trends en ontdek hoe jij deze trends combineert.

Bekijk nu

Wedding season

Wedding season favorites

It’s wedding season! Een tijd waarin liefde en geluk in de lucht hangen en love birds elkaar eeuwige trouw beloven. De start van het voorjaar is ook de start van memorabele bruiloftsfeestjes. Of je nu de gelukkige bent die het ‘jawoord’ geeft of een van de vele gasten, de finishing touch van een bruiloftsoutfit zijn toch wel écht de schoenen. 

Bekijk nu

Hoe vallen VIA VAI's? Hoe valt VIA VAI? Hoe vallen schoenen van VIA VAI?

Hoe vallen VIA VAI's?

Wat is er nou beter dan in één keer de juiste schoenmaat bestellen? Dat is fijn voor jou maar ook voor het milieu! Toch is het soms lastig om te weten hoe een schoen valt. Al helemaal als je de schoenen niet van tevoren kunt passen, zoals bij het online shoppen. Gelukkig hebben we daar bij VIA VAI iets op bedacht, zodat jij gemakkelijk het perfecte paartje shopt. Benieuwd hoe VIA VAI’s vallen? Lees dan snel verder!

Bekijk nu

VIA VAI lente items. VIA VAI lente schoenen.

Van deze lente items krijg jij een geluksgevoel!

Ein-de-lijk is het zo ver, het is officieel lente. Dat betekent dat we afscheid kunnen nemen van alle dikke truien en de lichtere en luchtigere schoenen kunnen verwelkomen. What a happy moment! We zetten alle lente items waar jij een écht geluksgevoel van krijgt op een rijtje, zodat jij dit voorjaar kan stralen.

Bekijk nu

VIA VAI schoenen met dezelfde zool. Nationale vriendinnendag. Matchende schoenen.

Nationale vriendinnendag: Sole Sisters

YAY! Vandaag is het de derde zaterdag van maart en dus nationale vriendinnen dag! Deze dag is bedacht zodat vriendinnen even stil staan bij de goede band die ze met elkaar hebben, hoe leuk is dat! Om jouw vriendschappen even in het zonnetje te zetten, lichten we in deze blog onze favoriete zolen uit om te matchen met je vriendin. Zo zijn jullie echte sole sisters!

Bekijk nu

Girls with a capital C: VIA VAI's voor iedere vrouw

Girls with a capital C

Beyoncé zong het al: Who run the world? Girls! En Queen B heeft helemaal gelijk, wij power women kunnen de hele wereld aan. Dit hebben we vertaald naar de nieuwe VIA VAI voorjaarscollectie: girls with a capital C. In deze collectie hebben we de veelzijdigheid van de vrouw uitgewerkt: wij vrouwen zijn cool, creative, chiq, classy, confident, casual en zoveel meer! Met de nieuwe VIA VAI collectie ben jij everything you want to be.

Bekijk nu

World Compliment Day kaartjes

Day in the life of an intern at VIA VAI

Come with us to Amsterdam! Om verschillende vrouwen in het zonnetje te zetten zijn we voor World Compliment Day een dag naar de brandstore in Amsterdam gegaan. Hier hebben we meerdere vrouwen op straat verrast met een lief complimentje.

Bekijk nu

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator