Happy Valentine: vind jouw perfecte VIA VAI match!

<p>Yeah baby, love is in the air! En daarom hebben wij de leukste Valentijn VIA VAI items voor je op een rij gezet. Het is namelijk de uitgelezen gelegenheid voor een romantische avond buiten de deur met je (eerste) date.</p>

Love at first sight. Ken je dat gevoel? Er is slechts één blik voor nodig. Chunky sneakers, een stoere plateauzool of een stijlvolle tas; we hebben allemaal wel ergens een zwak voor. Maak daarom je valentijnslook compleet met onze fantastische eyecatchers: schoenen en tassen uit de voorjaarscollectie. VIA VAI’s om verliefd op te worden! Get ready to impress with your new VIA VAI crushes.

Lilla Seven - Sexy & Feminine

Pretty in pink. Met deze stijlvolle, vrouwelijke laarzen ga jij harten veroveren! Hier wil jij dus mee gezien worden. De Lilla Seven in deze knallende kleur is daarom dé ultieme valentijnsfavoriet. Om deze seventies boots te laten knallen, combineer je ze in stijl met een flared broek of een power suit met een zijden of kanten top. Maak een krachtig fashion statement dankzij de stoere plateauzool. Deze suède laarzen met hak gaan knallen onder jouw valentijnsoutfit. Your crush is calling….

+

Glen Elay – Daily essentials

Date gepland? Of op zoek naar het perfecte tasje om te matchen met je VIA VAI schoenen? We’ve got your bag! Valentijn is het perfecte moment om jezelf op een nieuwe daily essential te trakteren. Met deze fijne crossbody tas ga jij goed voorbereid op pad! Er is ruimte voor ál jouw essentials, zoals je romantische rode lipstick en je favoriete geurtje. Dankzij de zachte, beige kleur is Glen Eve de finishing touch van jouw date-look! Zo simpel kan het zijn: liefde zit vooral in de kleine details om je look mee af te maken.

Sue Rose – Comfy but sporty

Houd jij Valentijnsdag liever luchtig en nonchalant? Meet Sue Rose. Een sneaker met een sportieve look & feel. Dat zien we terug in de edgy belijningen met de verschillende kleuraccenten. Op de Sue Rose kun je altijd bouwen; deze chunky sneakers zijn altijd ready to go. Zelfs als jij met een gebroken hart achter blijft. Zijn deze VIA VAI sneakers jouw nieuwe liefde op het eerste gezicht? Pre-order deze musthaves nu!

+

Krijg jij al valentijnskriebels? Wij namelijk wel! Ben je helemaal geïnspireerd en heb je jouw VIA VAI match gevonden? Shop je favoriet dan snel in jouw maat of kleur!

Celebrate love, samen met jouw VIA VAI match!

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator