Trend alert: ton sur ton

Hi shoe lovers! Een van de meest eenvoudige maar stijlvolle modetrends is ton sur ton. Met dit concept kunt u alle kanten op! Ton sur ton bestaat al jaren, maar is momenteel populairder dan ooit. Benieuwd hoe u deze trend gaat rocken? Settle down en lees snel verder.

Bij VIA VAI zijn we constant op zoek naar de nieuwste fashion trends. ‘Ton sur ton’ is momenteel dé fashion trend van 2021. Ton sur ton is de Franse vertaling van ‘kleur op kleur’. U combineert verschillende tinten in dezelfde kleurnuance in één look zonder dat het saai wordt.

Warme en zachte tinten

Nu het najaar weer zijn intrede doet, is het tijd om de felle kleuren te vervangen voor de zachtere tinten. Hiermee maakt u de mooiste combinaties. Het is fashionable als de kleurnuances van de verschillende kledingstukken licht van elkaar afwijken. Dit maakt de outfit levendiger en zorgt voor een stijlvol effect. Welke kleur uw ton sur ton look wordt, dat mag u helemaal zelf bepalen!

Zo zijn wij de laatste tijd obsessed met looks die bestaan uit zowel chocoladebruin als camel- en beigetinten of outfits die bestaan uit bordeaux, roodbruin en smaragdgroen. Dit creëert een stijlvolle en klassieke look. En wist u dat een outfit in dezelfde kleurnuance u optisch langer en slanker doet lijken? Dat willen we allemaal!

+

 

Mix & match met materialen

Ton sur ton kleding en schoenen zijn stijlvol, classy en alles behalve eentonig. Een outfit waarin één kleur wordt gebruikt, moet het hebben van de verschillende stoffen. Door materialen te combineren in uw ton sur ton look ontstaat diepte, maar vooral een power outfit!

Bent u vandaag strak in pak? Kies dan voor een top in dezelfde tint, maar dan net iets donkerder of lichter. Zo geeft u het pak gelijk een boost. En voor de schoen geldt hetzelfde. Combineer het met  matchende VIA VAI laarzen eronder en u bent hotter than hot! Mix & match de items uit uw kledingkast van dezelfde kleur en maak nieuwe combinaties. Uw garderobe krijgt zo weer een oppepper met een paar nieuwe sets. Less is more.

+

 

Fifty shades of nude

Broeken, blazers, tassen en heel veel schoenen verschijnen in 2021 stuk voor stuk in trendy beige of zachte natuurtinten. De nude kleur kan variëren van een lichte zandkleur en beige tot off-white en zacht vanille. Deze zandkleuren zijn makkelijk om te mixen en matchen en ook nog eens een plaatje voor het oog. Met de neutrale nude gekleurde VIA VAI sneakers creëert u een rustige en minimalistische look. Weer of geen weer!

Het combineren van verschillende nude tinten zorgt voor rust in je outfit. U maakt uw look interessant door te spelen met verschillende texturen en materialen. Denk aan leer, satijn, grove breisels en suède.

Kleuren combineren

Over smaak valt niet te twisten, maar er zijn veel manieren om kleurcombinaties in uw outfit te maken. Wanneer u contrastkleuren combineert, komt u zelfverzekerd over. Style verschillende tinten van eenzelfde kleur voor een mooie, cleane outfit. Door de juiste kleuren te combineren, kunnen er spannende combinaties ontstaan. Kies voor kleuren die elkaar versterken en combineer het met VIA VAI boots

+

 

Trendkleuren: cognac & crème

Eén kleur die eruit springt is cognac: het komt zowel stoer als warm over en een cognac kleur combineren is ideaal. Het valt op, zonder overdreven aanwezig te zijn. Het geeft een subtiele, chique touch aan uw outfit. Een crème kleur combineren is ook altijd een fijne optie. Crème combineert goed met aardetinten zoals grijs, antraciet terracotta en bruin. Deze kleur voegt altijd een vleugje romantiek toe aan het gehele beeld, ongeacht de stijl en de schoen. Maak in uw garderobe dus vooral wat ruimte vrij voor items in deze trendkleur!

+

 

Nieuwe look

Gaat u in uw kledingkast al op zoek naar uw favoriete kleurnuances om een mooie ton sur ton look te creëren? Zoek ook alvast de perfecte beige sneakers, boots of enkellaarsjes erbij. Ontdek de hele collectie online.

Delen:

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator