Dominique Berende

E-Commerce Specialist
VIA VAI nieuwe collectie

Nieuwe collectie & trends SS24

YAY! De gloednieuwe voorjaarscollectie SS24 is nét gelanceerd. Bij een nieuwe collectie horen nieuwe trends, nieuwe kleuren, nieuwe materialen… Komend seizoen staat volledig in het teken van stoere materialen, natuurlijke kleuren en innovatieve details. Read on!

Bekijk nu

Shop with thought, buy with love

Als merk staat VIA VAI voor kwaliteit, klasse en beleving. We doen alles voor een buitengewone service en willen jouw verwachtingen overtreffen. We streven naar een unieke, persoonlijke klantbeleving om van onze klanten échte loyale fans te maken.

Bekijk nu

VIA VAI sneakers leer versus mesh

Binnenvoering sneakers: leer versus mesh

Als sneakerliefhebber weet je dat de buitenkant vaak de meeste aandacht krijgt, but it’s the inside that matters too. De binnenkant is belangrijk in termen van comfort, duurzaamheid en de algehele look & feel. Meer weten? We vertellen je alles over een sneakervoering gemaakt van leer versus mesh.

Bekijk nu

VIA VAI Jace Banks

JUST RELEASED: JACE BANKS LOAFERS

Geïnspireerd op de college style hebben we de nieuwe Jace Banks loafers ontworpen. Klassiek met een ruw randje, stoer en uitgesproken, maar vooral helemaal trendy dit najaar. Ontdek het verhaal achter deze nieuwe chunky loafer. 

Bekijk nu

De reis van jouw nieuwe VIA VAI's

YAY! Daar zijn ze dan: jouw nieuwe VIA VAI schoenen. Voordat ze in jouw bezit waren, hebben deze schoenen een hele reis afgelegd. Van inspiratiebron tot schets en uiteindelijk de weg naar een trotse, nieuwe eigenaar. We geven je een kijkje in deze reis én vertellen je er alles over!

Bekijk nu

Wedding season

Wedding season favorites

It’s wedding season! Een tijd waarin liefde en geluk in de lucht hangen en love birds elkaar eeuwige trouw beloven. De start van het voorjaar is ook de start van memorabele bruiloftsfeestjes. Of je nu de gelukkige bent die het ‘jawoord’ geeft of een van de vele gasten, de finishing touch van een bruiloftsoutfit zijn toch wel écht de schoenen. 

Bekijk nu

VIA VAI Kitten heels

HOW TO STYLE: KITTEN HEELS

Say hi again to the kitten heels! De queenie hakjes zijn stijlvol, ultra-vrouwelijk en helemaal trending dit voorjaar. De lage hak geeft net dat beetje extra lengte en zorgt voor een classy uitstraling. Deze schoen is perfect voor iedere gelegenheid. Benieuwd naar de VIA VAI modellen die aansluiten op deze trend en inspiratie om ze te stylen? Lees gauw verder!

Bekijk nu

Vind een winkel in de buurt

Open storelocator